Sari la conținut
Forum Roportal

Ce tipuri de adidași se poartă în acest an

enrique00a

319 citiri

Una dintre tendințele mele preferate din ultimul deceniu este integrarea perfectă a adidașilor în aproape toate colțurile garderobei unei fete elegante. Îi purtăm cu denim, dar alunecăm și în stilul casual chiar și când purtăm fuste midi sau rochii de cocktail.

Fie că ești în căutarea acelui accesoriu care să întoarcă capete, fie că preferi o modalitate să domolești aspectul unei ținute de petrecere, adidașii sunt un lucru excelent. Și, mai mult, această încălțăminte este mai confortabilă decât majoritatea celorlaltor opțiuni.

În rândurile care urmează îți vom spune care sunt cele mai populare tendinte de adidasi pentru toamna anului 2019.

Adidași neon

Dacă ești în căutarea celor mai îndrăznețe tendințe, oprește-te chiar aici. Neonul s-a întors și este mai bun ca niciodată. Poți merge pe latura sportivă, inclusiv, dar să nu îți fie frică să îmbrățișezi neonul.

Adidași clasici albi

Investește într-o pereche clasică de adidași albi cu talpă joasă, care se vor integra perfect în fiecare parte a garderobei tale de zi sau de noapte. În timp ce aceștia sunt perechea perfectă pentru blugii tăi de serviciu, îi iubim la fel de mult cu o fustă sau o rochie.

Adidași colorați

Vara a făcut loc unei tendințe colorate care tinde mult mai mult spre geometric decât pentru abstractul toamnei. Indiferent dacă optezi pentru nuanțe de toamnă sau neon, culorile sunt la modă, deoarece trebuie să există un plus colorat în toate dulapurile în acest sezon.

Adidași retro

Un alt sezon a venit și a dispărut și încă suntem foarte îndrăgostiți de tendința retro. Au dispărut adevărații adidași de tată și siluetele zgomotoase ale trecutului, care au făcut loc însă formelor mai elegante și culorilor clasice neutre.

Adidași înalți

Există ceva la adidașii înalți care pare întotdeauna să ofere un farmec. În această toamnă, tendința de adidași de acest tip a reînceput.

Adidași roz

Totul se îndreaptă către trandafiri în această toamnă. Spre deosebire de tonurile de culoare burgundy, camel și verde army, caută nuanțe de trandafir prăfuit și roz pal atunci când vine vorba de stilurile de adidași care îți plac cel mai mult. Sunt o imagine delicioasă.

Adidași cu platformă

Când vine vorba de platforme, vedem linii mai curate decât am văzut în trecut. Ia în considerare un Skimmer clasic ridicat, mai mult decât ceva cu talpă chunky. Bineînțeles că arată foarte Spice Girls, dar nu am putea fi mai încântați decât de faptul că putem să fim cu câțiva centimetri mai înalți în această toamnă.

Citat

La ce ne așteptăm în 2020?

În 2020 probabil vom vedea continuări ale tendințelor de încălțăminte din 2019, pe care le-am văzut în magazinele noastre preferate.

Tot ce este vechi este nou din nou, iar tendințele de adidași din 2020 nu fac absolut excepție de la această regulă. Așteaptă-te ca detaliile de la adidașii din copilărie să reapară în noul an.

Este timpul să te înalți. Adidașii cu platformă vor fi un trend și în 2020 și îi vei vedea peste tot.

Adidașii chunky nu vor muri niciodată. 2020 va aduce și mai mult din această tendință urâtă de adidași, dar gusturile nu se discută.

Adidasi Dolce Gabbana.jpg


×