Jump to content
Forum Roportal

Huawei P20 Pro nu înseamnă numai cameră bună. Patru alte caracteristici deosebite

enrique00a

153 views

Huawei P20 Pro a devenit cunoscut în special pentru camera sa Leica de mare performanță, care scoate la iveală fotografii care concurează cu cele făcute cu aparate foto profesionale. Însă nu numai camera este o caracteristică excelentă a Huawei P20 Pro.

În afară de camera foto, multe dintre celelalte caracteristici cheie ale Huawei P20 Pro nu sunt bine cunoscute. Mai jos am selectat alte caracteristici care ne-au plăcut la unul dintre cele mai recente smartphone-uri Huawei.

Deblocare facială

Funcționalitatea de recunoaștere a feței de la Huawei P20 Pro este mai sigură decât cea a multor alte dispozitive Android premium prezente pe piață. Comparativ cu software-ul de recunoaștere facială pe Samsung Galaxy S8, S9 și OnePlus 5T, P20 Pro se deblochează mai consistent decât celelalte dispozitive.

Comparativ cu software-ul de recunoaștere a feței folosit de un utilizator iPhone-X, în patru din cinci cazuri Huawei P20 Pro s-a deblocat mai repede. Testele au fost făcute însă la luminozitate slabă și sunt, așadar, necesare teste suplimentare.

Pentru unii utilizatori, însă, aceasta a devenit una dintre caracteristicile preferate ale Huawei P20 Pro.

IR blaster

După software-ul Huawei P20 Pro de recunoaștere a feței, un alt lucru preferat la acest telefon este blasterul cu infraroșu (IR). Un blaster IR, similar cu o telecomandă pentru televizor, poate trimite un semnal wireless la un alt dispozitiv cu un receptor IR.

Blasterul IR al Huawei P20 Pro îi permite să controleze televizoare, aparate de aer condiționat, set de boxe, camere video, DVD playere și proiectoare.

În timp ce un telefon cu un blaster IR nu este ceva original și nemaivăzut, aceasta este o caracteristică care lipsește la dispozitive precum OnePlus 5T, Google Pixel 2 XL sau Samsung Galaxy S9.

Stiri diverse din IT si tehnologii

Dolby Atmos

Huawei P20 Pro este zgomotos. Telefonul dispune de un sistem de sunet surround Dolby Atmos, care produce un sunet puternic și clar, cu o capacitate foarte mare de a umple camera. Volumul este bogat și include o gamă largă de frecvențe, cu bas profund și sunete înalte.

Poziționarea difuzoarelor de la Huawei P20 Pro este de asemenea minunată. Telefonul dispune de un difuzor orientat în față și alte două difuzoare care flanchează portul USB de tip C, determinând ca sunetul să fie împins în mai multe direcții.

 

Gesturi de navigare

Senzorul de amprentă digitală se dublează ca buton de „acasă”, dar poate face mult mai multe. Comutarea setărilor pe dispozitiv permite utilizatorului să navigheze complet prin sistemul de operare al telefonului. Atingerea butonului „acasă” permite utilizatorilor să se întoarcă. Apăsarea butonului „acasă” până când se simte o vibrație subtilă va determina navigarea către meniul „Acasă”. În cele din urmă, ștergerea butonului de pornire permite utilizatorului să activeze Asistentul Google.


×