Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    197
  • comentarii
    9
  • citiri
    11976

Cinci lucruri deosebite pe care le poti face pe noul tau telefon Huawei Mate P10 Pro

enrique00a

252 citiri

Ai de gând să-ți cumperi un Huawei Mate 10 Pro sau ți l-ai achiziționat deja dar încă nu i-ai prins toate „șmecheriile”? Vrei să știi de ce e capabil acest flagship de la compania chineză? Când îi vei cunoaște cu adevărat potențialul, te vei putea bucura și mai abitir de noul tău smartphone, care e mai mult decât un telefon, e o mașină inteligentă.

 

Îți prezint, așadar, cinci ”tips and tricks” pe care le poți face pe noul tău telefon Huawei Mate 10 Pro, cu amendamentul că acestea sunt doar o mică parte din funcțiile sale deosebite.

 

1. Huawei Mate 10 Pro - baterie

 

Huawei Mate 10 Pro are cea mai mare baterie a unui flagship: 4000 mAh. Aceasta este mai mult decât suficientă să te țină o zi întreagă la utilizare maximă și să te ducă încă o bună parte din a doua zi, fără reîncărcare. Fie că ești un ”power user” sau îl folosești moderat, nu mai trebuie să-ți faci griji că rămâi fără baterie atunci când ai cea mai mare nevoie. Display-ul OLED al lui Huawei Mate 10 Pro este optimizat să salveze energie.

 

2. Huawei Mate 10 Pro - pro camera mode

 

Ești pregătit pentru fotografii nemaivăzute? Huawei Mate 10 Pro îți oferă tot controlul pe care îl dorești în momentul realizării de fotografii. În modul pro te poți juca cu camerele sale la fel ca și cu un aparat foto profesionist. Iar fotografiile vor arăta fix așa cum ți le dorești. Dacă deții și accesorii potrivite, precum un trepied, poți scoate încă și mai mult din puternicele sale camere foto.

 

3. Huawei Mate 10 Pro - split-screen

 

Huawei Mate 10 Pro are un ecran de 6 inchi, cu aspect 18:9. Raportul 2/1 te ajută, în split-screen să faci multitasking între oricare două aplicații, de la urmărit video-uri pe Youtube la browsing sau chat pe Messenger.

 

4. Huawei Mate 10 Pro - fingerprint privacy mode

 

Toți avem lucruri în telefon pe care am prefera să le ținem doar pentru noi. Cu Huawei Mate 10 Pro ai acum o secțiune secretă, numită PrivateSpace, care poate fi accesată doar cu amprenta ta digitală. Fișierele sau fotografiile tale secrete vor rămâne ascunse de ochiul indiscret al altuia, chiar dacă îl vei lăsa pe acesta să facă browsing prin telefonul tău.

 

5.  Huawei Mate 10 Pro - screen recording

 

Screenshots? So last year! Cu Huawei Mate 10 Pro poți înregistra video activitatea de pe ecranul telefonului tău, printr-o simplă atingere a iconiței de acces din centrul de control. Poți salva ulterior totul pe device, în format MP4 sau poți transmite altor persoane fișierele prin Whatsapp, WeChat, Twitter sau Facebook. Și, dacă vrei, le poți urca instant pe Youtube.

 

Acestea sunt doar cinci dintre lucrurile neobișnuite și deosebite pe care le poți face cu noul tău telefon Huawei Mate 10 Pro. Mai sunt însă multe altele, pe care îți lăsăm plăcerea să le descoperi singur.


×