Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    24
  • comentarii
    0
  • citiri
    8593

Vita cu hribi, crumble de alune si sos de Porto

robo89

305 citiri

blog-0225070001425298998.png

  • Ingredientemuschi de vita 200 gr
    hribi 200 gr
    hribi uscati 5 gr
    alune 20 gr
    crutoane de paine 50 gr
    fistic 20 gr
    rucola 10 gr
    vin Porto 150 ml
    unt 30 gr
    foi de dafin 2 buc
    sare de mare
    piper boabe
    zahar 30 gr
    usturoi 1 catel

  • Mod de preparare
    Muschiul de vita se fasoneaza, se portioneaza si se asezoneaza. Hribele se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare, piper boabe, foi de dafin si usturoi. Crutoanele, ciupercile uscate si alunele se proceseaza intr-un blender pana rezulta un pesmet aromat caruia i se poate adauga sare si piper. Fisticul se proceseaza de asemenea pana devine praf. Zaharul se topeste intr-o tigaie, apoi se stinge cu vinul de Porto si se gateste pana se reduce lichidul la jumatate, la urma se adauga untul


×