Iata cateva modele de cartuse imprimanta si diferentele dintre ele!

Detalii

CategoriiIT
Taguricartus toner
Ultima actualizareVineri 17 august 2018
Vizualizari1483

Voteaza & Distribuie

Descriere

Atunci cand te decizi sa achizitionezi o imprimanta o sa ai doua optiuni. Fie sa alegi sa cumperi o imprimanta ce foloseste cerneala si se reincarca cu cartuse imprimanta, fie varianta de imprimanta cu toner. Daca alegi prima optiune, mai avantajoasa la pret, trebuie sa cunosti anume aspecte inainte de a lua decizia de cumparare a unei imprimante inkjet. Echipa de specialisti TonerPro.ro prezinta tipurile de cartuse de imprimanta ce au jet de cerneala, care sunt beneficiile acestora si anumite diferente dintre ele.

  1. Cartusele originale sunt cartuse fabricate de compania care a produs si imprimanta. Aceste cartuse sunt produse noi ce ofera un nivel calitativ ridicat pentru procesul de imprimare, fiind recomandate mai ales in cazurile in care iti doresti sa printezi fotografii. Aceste cartuse sunt realizate in conformitate cu criteriile modelului de imprimanta pentru ca sunt fabricate cu ajutorul acestora. Imprimarea este performanta si are o calitate superioara, insa pretul este si el ceva mai ridicat.
  2. Cartusele compatibile sunt de asemenea noi, se aseamana cu cele originale fiind produse pentru toate modelele de imprimanta, insa acestea nu sunt produse de aceeasi producatori ca cei ai imprimantelor, ci sunt diferiti producatori care nu au legatura cu companiile care produc imprimantele sau multifunctionalele. Cartusele compatibile au un pret mai scazut decat pretul cartuselor originale.
  3. Cartusele care se reconditioneaza sunt acele cartuse de imprimanta originale dar care nu sunt noi ci au posibilitatea sa fie reconditionate. Acest lucru se refera la faptul ca aceste cartuse originale dupa ce se golesc, se curata si pot fi umplute din nou cu un tus original. Deci puteti sa folositi aceste cartuse reconditionate ca si cum sunt niste cartuse cumparate noi.

Acestea sunt cele trei tipuri de cartuse care sunt disponibile pentru achizitionare, insa trebuie sa stii faptul ca exista posibilitatea sa incarci oricare dintre aceste modele de cartuse, aceasta reincarcare fiind cea mai avantajoasa la pret. Dar un aspect foarte important pe care trebuie sa il ai in vedere este acela ca imprimanta este posibil sa nu mai recunoasca cartusele ce au fost reincarcate. Asadar, specialistii TonerPro.ro, un furnizor mare pentru o paleta vasta de consumabile, te sfatuiesc sa cumperi cartuse originale sau compatibile cu modelul tau de imprimanta.

Magazinul online TonerPro.ro detine o gama vasta de astfel de cartuse pentru diferite marci de imprimante, printre care amintim: Brother, Epson, HP, Katun, Panasonic, Philips, Xerox, Toshiba etc. Produsele furnizate de TonerPro.ro sunt produse de top, fabricate din materiale performante, de inalta calitate, fiind in acelasi timp confectionate din materiale reciclabile. Pentru a plasa o comanda prin magazinul TonerPro.ro tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont de utilizator pe site si sa plasezi online comanda sau poti apela la departamentul de consultanta al magazinului online care iti vine in sprijin cu sfaturi utile si preluare de comenzi. Atunci cand intampini dificultati de orice natura cu privire la alegerea tipului de cartuse imprimanta, echipa TonerPro.ro te ajuta rapid si eficient. Numerele de telefon la care poti apela sunt: 021.348.15.19, 021.348.16.19.