Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    197
  • comentarii
    9
  • citiri
    12015

Cum functioneaza lentilele de contact Acuvue

enrique00a

414 citiri

blog-0723373001499092099.jpg

Din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru purtarea unei perechi de lentile de contact in defavoarea ochelarilor de vedere.

Lentilele nu sunt toate la fel, ele sunt confectionate din materiale diferite, dar difera si din punct de vedere al timpului de purtare. Unele modele sunt destinate purtarii zilnice, fiind de unica folosinta, in timp ce altele pot fi purtate un timp mai indelungat, fie doua saptamani, fie o luna de zile sau mai mult. Dioptriile reprezinta un alt element care face diferenta in ceea ce priveste lentilele de contact, indiferent care ar fi marca acestora. Si forma lor difera, astfel incat unele lentile sa fie potrivite pentru a corecta o anumita problema de vedere, in timp ce altele sunt confectionate pentru a corecta o altfel de problema. De exemplu, exista lentile de contact torice care sunt destinate persoanelor care sufera de astigmatism.

Lentilele Acuvue, modele de calitate

 

 

Lentilele de contact Acuvue sunt una dintre cele mai bune optiuni pe care le ai la indemana daca alegi sa porti o astfel de pereche. Acuvue se achizitioneaza foarte usor de la unul dintre magazinele online de lentile, o varianta fiind optilen.ro.

 

Lentilele de contact Acuvue sunt destinate corectarii unor anumite probleme cu vederea, dar pot fi purtate si in scop estetic, de catre persoanele care vor sa aiba o alta culoare a ochilor. Ele iti pot schimba nuanta din albastru in verde, spre exemplu. O alta schimbare pe care o ofera lentilele de contact este aceea a intensitatii privirii. Unele pot sa fie folosite numai pentru a accentua culoarea ochilor, pentru ca privirea persoanei care le poarta sa fie mai intensa. Lentilele de contact Acuvue sunt confectionate folosindu-se cele mai noi tehnici in domeniu.

 

Niciunei persoane care are lentile de contact nu trebuie sa ii lipseasca solutia pentru ingrijire. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca inainte de a-ti pune lentilele si de a le scoate din ochi trebuie sa te speli foarte bine pe maini, pentru ca sa nu exste niciun risc de contaminare cu bacterii sau cu microbi. Online, exista si varianta achizitionarii separate a solutiilor de ingrijire dar si a picaturilor pentru ochi. Depinde doar de dvs. Alegeti insa magazinele certificate, specializate precum Optilen Romania, deoarece veti avea garantia unor produse de calitate!


×