Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    197
  • comentarii
    9
  • citiri
    11989

Care ti se potriveste mai bine: fusta lunga sau cea scurta?

enrique00a

530 citiri

blog-0420190001495799148.jpg

Indiferent cat de mult continua evolutia modei, fustele au fost intotdeauna un obiect vestimentar important in acest domeniu. Fustele sunt disponibile intr-o varietate de stiluri si de lungimi, fiind unul dintre cele mai populare elemente vestimentare pentru o femeie, indiferent de varsta.

Fusta lunga, un element de vestimentatie important

 

O fusta lunga poate fi dreapta, cu o crapatura la spate sau in lateral, pentru ca femeia care o poarta sa se poata deplasa in voie. Se adorteaza, de obicei, cu o pereche de pantofi cu talpa joasa ori cu o pereche de balerini.

 

Chic si elegante, fustele pot fi si cu mai multe volanase. Este un tip de vestimentatie care se potriveste mai mult femeilor si adolescentelor care au picioare foarte subtiri. Pot fi purtate cu pantofi sau cu sandale, atat cu talpa joasa, dar si cu toc inalt. Tinuta alcatuita dintr-o fusta lunga, eleganta si o camasa poate fi intotdeauna o alegere salvatoare si rapida pentru o petrecere. Si nici nu trebuie sa scoti foarte multi bani din buzunar pentru o astfel de vestimentatie!

 

Fusta lunga poate fi purtata si iarna, daca este confectionata dintr-un material mai gros. Poate fi asortata cu un pulover, cu o camasa, tinuta la care se adauga obligatoriu un accesoriu de efect. Poate fi vorba despre un colier, o pereche de cercei lungi ori despre o pereche de margele. Tinuta va fi una de mare efect.

Fusta pentru o tinuta casual 20160323173925_54256-280x280.jpg

 

Fustele lungi nu sunt dedicate numai petrecerilor, asa cum multe dintre femei ar putea crede, ci si pentru o tinuta casual. O fusta lunga sport, merge de minune cu un tricou, cu o camasa de blugi, dar si cu un hanorac. Te poti incalta cu o pereche de tenisi. Este o combinatie perfecta pentru o zi in care ai agenda incarcata, dar si pentru o iesire in parc.

 

Fustele lungi pot fi confectionate si din materiale vaporoase,colorate, pentru zilele calduroase de vara. Cu ajutorul unor astfel de modele se poate crea o tinuta perfecta pentru o zi torida. Si fustele de tip gypsy pot fi de mare efect, mai ales daca trebuie sa participi la o petrecere! Si unde mai pui ca pe toate le poti cumpara online, stand foarte comod in fata calculatorului? Noi iti recomandam Bellezzafashion, un magazin care se respecta si de unde poti cumpara fuste lungi si scurte la preturi foarte mici!


×