Tinute vestimentare din mancare

Detalii

CategoriiAlimentatie
TaguriCulinar
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3509

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cand vine vorba de vestimentatie, sunt multe persoane care isi doresc sa aiba un stil aparte, sa fie originale, sa iasa in evidenta. Fie printr-un accesoriu mai simplu ori foarte vizibil, o esarfa colorata, o palarie mai mare, o geanta intr-o culoare stridenta sau niste pantofi iesiti din comun, pentru unele persoane, trotuarele pot deveni adevarate podiumuri. Cat despre tinutele care chiar sunt plimbate si aratate pe podiumuri, purtate de cele mai cunoscute modele, se poate spune ca designerii sunt tot mai inspirati in realizarea lor. Apar pe zi ce trece modele noi, fapt pentru care mereu va fi greu ca lumea sa fie "in pas cu moda".

rochie din mancare, din colectia Hunger Pains

rochie din mancare, din colectia Hunger Pains


Tonurile, modelele, materialele si culorile folosite se schimba de la sezon la sezon. Nu mai stim ce e in voga, iar pe langa asta, ramanem masca in fata unor costume fie monumentale, fie pe care nu le putem vedea, considerandu-le exagerate, iesite din comun.

Foarte multi nu sunt interesati de tendinte, de moda, poarta ce le place, ce considera ca le sta bine si hainele in care se simt bine. Insa un ochi pentru a admira moda sau o voce pentru a o critica, are fiecare. Moda tine de tinuta si de stil, fiecare isi poate face moda sa.


Moda este o forma a urateniei pe care trebuie sa o modificam la fiecare 6 luni. Oscar Wilde







Costumatie din banane si wafe

Costumatie din banane si wafe


Moda este, in cele din urma, o arta, caci aceasta imbina traditia cu inovatia, tinutele clasice cu cele moderne, ceea ce avem din trecut si vestimentatia la care vrem sa ajungem. Influente exista peste tot, iar designerii pot fi mereu pusi la incercare, privind in jur, fie in vietile de zi cu zi ale oamenilor, fie inspirandu-se din cele mai actuale tendinte.






rochie din produse de panificatie

rochie din produse de panificatie




Cu imaginatia pe roate, tinutele vestimentare pot fi realizate din orice. Asa cum Lady Gaga a aparut in public intr-o rochie din carne, realizata de designerul Franc Fernandez, intr-un stil destul de artistic si inovativ, niste designeri au realizat tinute din mancare, intr-un mod foarte interesant, dar si mult mai placut privirii.






costum realizat din produse din paste fainoase

costum realizat din produse din paste fainoase


In cadrul unei serii numite "Hunger Pains", o echipa formata din 15 designeri, care au fost condusi de Ami Goodheart de la Soto Productions, au create costumatii scumpe, realizate in intregime din mancare adevarata. Mancarurile au fost alese in functie de poftele persoanelor implicate in acest proiect. Au durat ore intregi pana ca fiecare articol vestimentar sa fie... gatit, realizat si asamblat.






Rochia de anghinare

Rochia de anghinare






Rochia de anghinare este creatia designerului Daniel Feld si Wesley Nault de la Project Runway. Au fost nevoie de sase ore pentru a fi finalizata, iar modelul a stat acolo tot timpul, in timp ce acestia au atasat frunzele, pe rand. Arta mai cere - pe langa munca de zi cu zi, talent si creativitate - o doza puternica de rabdare si de disciplina.

Fotografiile au fost realizate de Ted Sabarese.