Sfaturi anti-imbatranire de la experti

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3120

Voteaza & Distribuie

Descriere

Criza financiara e dezbatuta prin toate mijloacele posibile. Femeile se confrunta insa si cu un alt tip de criza, o criza care e focusata pe imbatranire, riduri si remedii pentru pastrarea tineretii o perioada cat mai indelungata. Expertii esteticieni au dezvaluit cateva secrete anti-imbatranire:

1. Care e varsta potrivita pentru folosirea produselor anti-imbatranire?

In ideea ca intotdeauna e mai bine si mai usor sa previi decat sa tratezi, poti incepe sa folosesti produsele anti-aging de la varsta de 25 de ani.

2. Cat sunt de eficiente produsele anti-imbatranire?

La inceput aceste produse nu au dat rezultate precise, insa cu trecerea timpului s-au realizat nenumarate studii si cercetari, astfel incat la ora actuala produsele cosmetice anti-aging dau rezultate satisfacatoare. Putem sesiza cresterea eficientei acestor metode anti-imbatranire comparand o femeie de 40 de ani din ziua de azi cu una de acum 2-3 decenii. Diferenta e lesne de observat!

3. Care dintre produse anti-aging sunt cele mai indicate?

Cele mai importante arme impotriva imbatranirii s-au dovedit cremele de zi. Serurile au si ele efecte benefice, insa folosite impreuna cu o crema de zi fac o combinatie stralucita.

4. Cu ce se diferentiaza o crema de un ser?

Produs cosmetic cu un grad ridicat de eficienta, serul este mult mai concentrat decat o crema. In compozitia lui se regasesc ingrediente active care accelereaza efectele si le fac vizibile in timp mult mai scurt.

5. Cum a avansat tehnica anti-aging in zilele noastre?

Ultimele cercetari atesta faptul ca cel mai important aspect este regenerarea pielii, iar acest lucru are cel mai mare grad de eficienta in cazul produselor care activeaza din interior refacerea pielii.

6. Cum trebuie sa actioneze cremele anti-aging?

Prevenirea aparitiei ridurilor e doar unul din rolurile pe care trebuie sa le indeplineasca o crema anti-aging. Pe langa acesta, ingredientele active din compozitia cremei trebuie sa-si aduca puternic contributia la regenerarea pielii din interior spre exterior, prin stimularea productiei de celule noi si, totodata, refacerea celor afectate.

7. E necesara o crema hidratanta pentru a completa efectele cremei anti-aging?

Cremele anti-aging au actiune de intinerire si regenerare a pielii, insa cremele hidratante ofera si o hidratare intensa a pielii, care completeaza efectele anti-imbatranire.

8. Cat de des trebuie schimbata crema?

Specialistii sunt de parere ca un produs bun nu trebuie schimbat, referindu-se la creme cu efect indelungat. Ideea de inlocuire e doar o teorie, intalnita nu numai in ce priveste cremele.