Albire dentara sau fatete dentare?

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica, fațete dentare
Ultima actualizareMiercuri 27 august 2014
Vizualizari2015

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fatetele dentare sunt niste foite subtiri de ceramica, grosimea lor fiind de maxim 0,7 mm, care se lipesc pe dinti dupa slefuirea acestora. In materie de estetica dentare, fatetele reprezinta una din cele mai moderne proceduri stomatologice.

Cand avem nevoie de aceste fatete?

Atunci cand vrem un zambet de invidiat. Insa problemele stomatologice care pot fi rezolvate cu fatetele dentare sunt: dinti fisurati sau crapati, dinti ciobiti sau sparti, dinti cu coloratii anormale sau patati, dinti cu obturatii mici dar inestetice, dinti incalecati sau spatiati (treme, diasteme).

Cu ajutorul fatetelor dentare poti avea zambetul pe care il visezi, sau pe care il vezi la vedetele de la Hollywood.

In unele cazuri fatetarea dentara poate fi o alternativa pentru tratamentele ortodontice. Fatetele dentare pot rezolva probleme ortodontice precum spatiile dentare. Acest lucru poate fi stabilit in urma unui consult stomatologic.

Daca doresti sa obtii restaurari perfect integrate fizionomic, in armonie cu fata si gingiile, pastrand dintii vitali, poti apela la fatetele dentare.La Smile Factory iti poti construi zambetul mult visat cu fatete dentare Veneers.

Albirea dentara se utilizeaza in cazul dintilor putin colorati. Un alb imaculat il poti obtine cu fatetele dentare, foarte rar prin albire.

Albirea dentara trebuie repetata la un interval de timp, spre deosebire de fatetele dentare care isi pastreaza culoarea timp indelungat.

bucuresti.smilefactory.ro