Parfumuri inconfundabile pentru geanta

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica, Prada
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6533

Voteaza & Distribuie

Descriere

Noua revelatie in materie de fashion sunt parfumurile pentru geanta sau "purse-sprays", cum le numesc britanicii. Orice femeie care se respecta si care vrea sa se rasfete trebuie sa aiba unul. Chiar daca locatia in care mergi necesita o gentuta mica, aceste mini-parfumuri isi vor face loc cu siguranta.

1. Chiar daca se iveste un eveniment neasteptat exact cand a luat sfarsit ziua obositoare de la birou, nu e cazul sa intri in panica pentru ca nu ai un look perfect. Cu siguranta vei impresiona datorita unui miros desavarsit.

E vorba de Elle Intense Eau de parfum spray de la Yves Saint Laurent. Vei fi inconjurata de miresme incantatoare de iasomie si zmeura.

2. Pe langa faptul ca e practic, formatul de 20ml al L by Lolita Lempicka va fi o bijuterie de neegalat in geanta ta. Pe cat de mica, pe atat de surprinzatoare e sticluta cu lichidul pretios.

3. Sticluta de Miss Boucheron, asemanatoare unei pietre pretioase si pandantivul cu dublu sistem de inchidere detin o mireasma tulburator de exuberanta.

Accesoriu de geanta inedit, Miss Boucheron poate fi purtat si ca un pandantiv sau ca o curea.

4. Orice fashionista isi doreste acest parfum: Juicy Couture. Te va transforma radical intr-o globtrotter-ita chic!

5. Kenzo a creat desavarsitul Ryoko („calatorie" in traducere japoneza), un parfum ce se imbina excelent cu stilul oricarei gentute.

6. Lasa in urma ta mirosul senzual oferit de Dior! Miresmele date bergamota, iasomie si lemn de santal te vor insoti oriunde.

7. Sticluta de 20 de mililitri ce poarta semnatura Guerlain si-a lasat puternic amprenta in lumea fashion-ului. Poti alege intre miticul Shalimar, senzualul L'Instant de Guerlain sau linistitorul Insolence.

8. Narciso Rodriguez creeaza versiunile "For", disponibile intr-un roll-onuri sofisticate. Confera pielii tale o mireasma sexy si seducatoare cu acest parfum impresionant de elegant.

9. Gentile Hermes si-au metamorfozat celebrul lacat intr-o sticluta fina de parfum.

10. Parfumul concentrat Coco Mademoiselle de la Chanel te va binedispune si imbalsama in zorii fiecarei zile! E necesara o singura picatura si o oaza de lumina te va inconjura intreaga zi.

11. Accesorizeaza-ti geanta ta cu bijuteria B de Boucheron. Delicatetea si prospetimea conferita de culoarea verde vor si motive in plus sa iti deschizi posetuta.

12. Delecteaza-te cu aroma inconfundabila si irezistivila semnata Prada