Ce brand-uri NU trebuie să îți lipsească primăvara asta din garderoba de genți

Detalii

CategoriiShoping
Taguriposete, Prada
Ultima actualizareLuni 11 martie 2019
Vizualizari805

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vine primăvara, se schimbă și garderoba! Odată cu sezonul cald, începem să trecem pragul magazinelor din ce în ce mai des în căutare de noi colecții și produse în trend pentru primăvara 2019! Dacă vrei să dai tonul fashion-ului în grupul tău de prietene, trebuie să fii pe fază în ceea ce privește noile colecții ale brand-urilor celebre. Geanta este unul dinte elementele definitorii ale outfit-ului tău, așa că nu o poți achiziționa de oriunde. Brand-ul trebuie să fie puternic, să aibă produse de top și să se potrivească și cu viziunea ta stilistică. Pare greu, într-adevăr, însă moda nu e deloc ușoară, iar tu trebuie să arăți perfect!

Îți prezentăm câteva dintre cele mai populare brand-uri de genți care nu ar trebui să îți lipsească din lista de achiziții:

1. Michael Kors

Este brand-ul preferat de Nicole Kidman și Catherine Zeta-Jones, deci clar nu are cum să nu devină și al tău. Tocmai datorită creațiilor sale unice, brand-ul este în topul preferințelor marilor celebrități. Așadar, nu trebuie să uiți să îți achiziționezi geanta de la Michael Kors dacă vrei să arați și tu ca un adevărat superstar!

2. Prada

Știai că în anii `90, când rolul femeii în societate devenea din ce în ce mai puternic, Prada a fost brand-ul pe care femeile de afaceri îl preferau tocmai pentru că le făcea să se simtă puternice, independente și frumoase? Prada a intrat în sufletele femeilor prin intermediul creațiilor simple, de bun gust dar care și transmiteau ceva în același timp. Așadar, dacă ești o femeie stilată, care adoră accesoriile clasice și elegante, atunci descoperă gama de poșete Prada pe site-ul Addien și cu siguranță te vei lăsa fermecată de colecțiile lor.

3. Louis Vuitton

Supranumit un “brand al luxului”, Louis Vuitton este unul dintre cele mai populare brand-uri de genți, preferat mai ales la noi în țară. Cu modele celebre și un logo inconfundabil, acest gigant al fashion-ului suprinde permanent cu cele mai frumoase modele de genți și accesorii. Nu i-ai putea rezista nicio secundă, de aceea este un must să ai una dintre gentile Louis Vouitton la tine în garderobă!

4. Chanel

Casa de modă Chanel s-a impus în lumea modei prin eleganță. Așa pot fi definite creațiile celebrei Coco Chanel, care a reușit la vremea aceea să creeze un adevărat imperiu. Gențile Chanel se remarcă prin autenticitate, prestanță și lux. În 1995, Coco Chanel a creat geanta de piele cusută în romburi, cu lanț metal, și a rămas o capodoperă chiar și în ziua de astăzi, fiind modelul de geantă cel mai preferat de femei.

Mai sunt câteva zile până se dă startul sezonului de primăvară, așa că mai ai puțin timp la dispoziție să te decizi care dintre aceste brand-uri nu trebuie să îți lipsească. Așadar, ar fi bine să începi să iei cu asalt marile magazine în căutarea genților perfecte care să te facă să pășești în noul sezon plină de viață, optimistă, și mai ales în pas cu moda!