Influentele lunii asupra noastra

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4806

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cele 13 cicluri anuale ale lunii ne influenteaza pe noi exact la fel cum actioneaza asupra mareelor. Incepe cu Luna Noua, care poarta energia noilor inceputuri, aceasta perioada fiind propice pentru a va apuca de ceva, pentru a va lansa in proiecte noi. Apoi, Luna Plina semnifica perioada incheierii unor proiecte, pentru a se reintoarce la luna noua. Acest ciclu intreg se petrece de-a lungul a 28 de zile, intocmai ca si menstruatia femeilor, ceea ce la face pe femei mult mai influentabile de catre luna decat barbatii.

Luna descreste in perioada dintre faza de Luna Plina spre cea de Luna Noua, cand nu se mai vede deloc. Acest lucru sustine energia de a va elibera, de a va indeparta de situatiile pe care le-ati depasit, care ar trebui incheiate. Este un timp excelent pentru indeparta orice greutate sau dependenta din viata dvs. Este de asemenea perioada oportuna pentru o curatenie generala in casa, pentru aruncarea lucrurilor de care nu mai aveti nevoie, pentru a va tunde sau pentru orice alta activitate care implica inlaturarea surplusului.

Intre Luna Noua si Luna Plina se intampla cresterea lunii, iar influenta pe care o are este benefica pentru construirea, adunarea sau crearea unor lucruri noi. E cel mai bun moment sa incepeti proiecte noi, sa va inscrieti la cursuri, sa va exprimati din punct de vedere creativ si orice e legat de generarea unor noi aspecte pentru viata dvs. sau reimprospatarea altora mai vechi.

Desigur, asta nu inseamna ca nu puteti arunca ceva in timpul cresterii lunii sau ca nu trebuie sa incepeti ceva cand luna descreste. Inseamna doar ca daca aveti planuri de genul asta luna va influenta actiunile dvs. exact ca si in cazul in care daca ati incerca sa inotati impotriva sau in sensul fluxului, veti inota mai usor sau mai greu.

O ultima observatie importanta despre influenta lunii este ca va ajuta sa intelegeti ca toate lucrurile au o nevoie de a fi generate si mai apoi eliminate. Asta inseamna ca ambele cicluri ale lunii va pot veni in ajutor pentru orice aspect al unui proiect. De exemplu, daca va propuneti sa faceti o curatenie mare si drastica acasa puteti planui noul design, noua aranjare a mobilelor in momentul cresterii lunii. Acesta este momentul pentru noi creatii, noi aspecte ale vietii dvs. Apoi, va puteti ocupa de curatenia propriu-zisa in timpul descresterii ei, momentul prielnic pentru a va debarasa de lucrurile vechi si pentru a le face loc celor noi.

Despre luna si influenta ei asupra oamenilor mai e mult de povestit. Daca invatam sa lucram cu ea, cu fazele si cu ciclurile ei, o putem castiga de aliat si viata ne va fi mult mai usoara.