Zodii compatibile: te potrivești cu partenerul tău?

Zodii compatibile: te potrivești cu partenerul tău?

Detalii

CategoriiSocial
Tagurihoroscop
Ultima actualizareMarti 27 aprilie 2021
Vizualizari96

Voteaza & Distribuie

Descriere

Probabil că te-ai întrebat la un moment dat: oare sunt compatibil cu partenerul meu? S-ar putea ca la un moment dat să fi avut nevoie de o explicație, pe care doar horoscopul ar fi putut să ți-o ofere. Fiecare om este reprezentat de propria zodie, însă în același timp, suntem cu toții diferiți. Așadar, este destul de simplu să afli răspunsul, iar pe Astro TV poți găsi unul și mai detaliat la orice întrebare pe care o ai.

Cele mai bune 3 perechi de zodii Compatibilitatea zodiilor este determinată de caracteristicile zodiacale ale fiecăruia. Experții studiază de zeci de ani asemănările dintre persoanele cu același semn zodiacal și au concluzionat că cele mai bune cupluri sunt formate din următoarele zodii:

Berbec și Vărsător

Cei doi formează un cuplu perfect! Sunt două semne ale zodiacului aventuroase și întotdeauna sunt în căutare de noi experiențe. Nu se plictisesc niciodată unul de celălalt și totuși fiecare prețuiește timpul personal.

Taur și Rac

Cele două zodii se potrivesc pentru că se completează și rezonează emoțional. Amândoi arată apreciere pentru celălalt și se motivează reciproc să evolueze. Se înțeleg perfect și asta face ca iubirea lor să dureze ani buni.

Leu și Săgetător

Două zodii pasionale, iubesc viața așa cum se iubesc unul pe altul! Sunt motivați și se încurajează reciproc să își atingă obiectivele. Sunt două semne de foc ale horoscopului, care se înțeleg perfect, ceea ce îi face un cuplu de invidiat.

Cu cine sunt compatibil?

Zodiile se împart în mai multe grupe, în funcție de temperament: de foc (Berbec, Leu și Săgetător), de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn), de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) și de apă (Rac, Scorpion și Pești). Experții astrologi de la Astro TV spun că cea mai ușoară metodă să afli zodiile cu care ești compatibil este să te uiți la cele din grupa ta. Spre exemplu, Berbecul și Leul sunt compatibili, fiind din aceeași grupă, de foc.

În același timp, zodiile de foc și cele de aer formează cupluri de succes, pentru că ambele elemente sunt extrovertite, orientate către exterior. Cele de pământ se potrivesc cu cele de apă, ambele fiind firi introvertite și concentrate mai degrabă pe interiorul lor.

Dacă ești în căutare de răspunsuri, horoscopul îți va veni mereu în ajutor. Astro TV îți pune la dispoziție echipa sa de experți în astrologie, așa că nu mai sta pe gânduri și contactează-i acum, ca să afli răspunsul la întrebările care te macină! În sfârșit poți ști dacă ești într-adevăr compatibil cu iubirea vieții tale!