Efectele poziției lunii asupra fiecărei zodii

Detalii

CategoriiStiinta
Tagurihoroscop
Ultima actualizareMiercuri 12 februarie 2020
Vizualizari377

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ştiinţa astronomiei defineşte zodiacul ca fiind cercul de constelaţii din ecliptică și traiectoria soarelui care traversează bolta cerească. Astrologia defineşte zodiacul ca fiind alcătuit din semnele care împart ecliptica în 12 zone egale ca mărime şi care poartă denumirea de semne zodiacale sau zodii.

Fiecare dintre noi este familiarizat cu semnul zodiacal care îi aparţine. Mai mult, a devenit o obişnuinţă pentru mulți să își înceapă ziua citind horo3scopul zilnic. Zodiacul este influenţat de poziţia soarelui şi a tuturor planetelor din sistemul nostru solar, dar și de satelitul natural al pământului, Luna.

Poziţia în care se întâlneşte Luna în momentul nașterii are o influență majoră în comportamentul fiecăruia. Această poziție este de natură să aducă multiple avantaje dar şi dezavantaje nativilor care se găsesc sub influenţa sa. Aceasta joacă un rol determinant în stabilirea norocului și a felului în care ne gestionăm emoțiile.

Ține cont de poziția lunii și sporește-ți norocul

Te-ai gândit să joci la loto sau la cazinouri online şi nu ai ştiut care este momentul propice? A venit timpul să te ghidezi după poziţia pe care luna o are în zodia ta. Trebuie să ştii că luna se găseşte în mai multe faze care variază odată cu mişcarea sa în jurul pământului. În funcţie de poziţia Lunii în raport cu axa pământ – soare, aceste poziții sunt diferite. Fazele se repetă la un interval de 30 de zile şi poartă denumirea de Lună Sinodică.

Până la urmă, toate fazele lunii sunt date de către vizibilitatea pe care o avem atunci când studiem bolta cerească. Se întâlnesc 4 astfel de faze ale lunii, care influenţează semnele zodiacale. Există luna nouă, când astrul este poziţionat între soare şi pământ, pe care însă nu o poţi observa de pe pământ, întrucât ea este luminată de soare exact pe partea invizibilă noua.

Avem apoi primul pătrar, caz în care se va observa de pe pământ doar o jumătate din lună. Amintim și luna plină, adică faza în care astrul apare odată cu dispariţia soarelui şi apare odată cu apunerea lui. Ultima fază a lunii este ultimul pătrar, când luna este luminată pe partea stângă, deci soarele are luna în partea de vest, ceea ce explică unghiul de vizibilitate al acesteia de pe pământ.

Influenţa lunii asupra fiecărei zodii, noroc și emoționabilitate


Berbecul

Berbecul este zodia care defineşte nativii născuţi în intervalul 21 martie-21 aprilie. Luna plină vine cu un aport important de noroc, aşa că atunci este cel mai bine să îţi încerci şansele jucând la cazinouri online. Evită celelalte faze ale lunii, pentru că ele îţi vor amplifica sentimentul de nesiguranţă şi orice pariu în aceste perioade va aduce pierderi importante.

Taurul

Taurul este zodia care caracterizează nativii care trăiesc cu picioarele pe pământ. Născuţi între 21 aprilie şi 21 mai, au noroc la bani. Aceeaşi lună plină le aduce câştigurile scontate, celelalte faze fiind de evitat dacă te gândeşti să obţii bani la jocuri de noroc.

Gemenii

Zodia gemenilor este atribuită oamenilor comunicativi care sunt născuţi în perioada 22 mai-22 iunie. Luna nouă este faza responsabilă cu prosperitatea, deci nu ezita să joci la cazinouri online, pentru că se va dovedi extrem de benefic din punct de vedere financiar.

Racul

Racul este zodia sensibilă a zodiacului, fiind guvernată de lună, ceea ce măreşte considerabil romantismul şi latura artistică. Nativilor născuţi între 22 iunie şi 22 iulie le este benefică luna în primul pătrar, aşa că aceasta este vremea în care să îţi testezi norocul. În plus, luna plină îţi oferă şansa unei recompense îndelung aşteptate.

Leul

Leul este semnul zodiacal caracteristic celor născuţi în perioada 23 iulie-22 august. Voinţa şi autoritatea de care dau dovadă leii se împletesc armonios cu generozitatea dar şi cu norocul acestora. Pentru că leul nu poate să piardă, îi este recomandat să joace la loto sau să practice jocuri de noroc în faza în care luna este în descreştere sau în ultimul pătrar.

Fecioara

Fecioara, zodia despre care putem spune cu ușurință ca este cu picioarele pe pământ, caracterizează nativii născuţi între 23 august şi 21 septembrie. Fecioara este eminamente practică, și dotează nativii cu inteligenţă şi spirit comunicativ. Luna nouă îţi poate aduce câştigurile dorite, aşa că jocurile de noroc sunt o opţiune pe care trebuie să o iei în seamă în acele zile.

Balanța

Cei născuţi între 22 septembrie şi 22 octombrie aparţin zodiei Balanţă. Frumuseţea şi arta nu le sunt străine, dar în egală măsură dau dovadă de imaturitate şi pe alocuri chiar de indiferenţă. Luna în ultimul pătrar este benefică pentru schimbări, deci poţi avea parte de câştiguri în bani dacă joci la cazinouri online.

Scorpionul

Scorpionul este zodia celor născuţi între 23 octombrie şi 21 noiembrie. Nativii zodiei sunt caracterizaţi de îndrăzneală şi curaj, dar şi de imprudenţă şi brutalitate. Lună nouă este propice jocurilor de noroc, aşa că plasează pariul favorit atunci. Foarte probabil o să ai parte de câştigul mult aşteptat.

Sagetătorul

Săgetătorii sunt cei născuţi între 22 noiembrie-20 decembrie. Ei ies în evidenţă prin generozitatea şi spiritualitatea de care dau dovadă. Atraşi şi de jocurile de noroc, săgetătorii îşi testează deseori şansele. Luna în primul pătrar este benefică unor astfel de acţiuni, aşa că nu ezita să-ți încerci atunci norocul!

Capricornul

Capricornii sunt nativii care au ca referinţă perioada 21 decembrie-19 ianuarie. Înzestraţi cu inteligenţă şi înţelepciune, capricornii dau dovadă deseori de răbdare şi ambiţie, dar şi de seriozitate. Cochetează des cu jocurile de noroc, prin urmare luna nouă este și pentru ei prielnică acestei activităţi.

Vărsătorul

Intervalul 20 ianuarie-18 februarie caracterizează nativii zodiei Vărsător. Originali şi ingenioşi, aceștia cochetează cu independența dar şi cu norocul. Luna în creştere sau primul pătrar este perioada ideală în care poţi să ai mai mult noroc decât de obicei și să câștigi.

Peștii

Peştii sunt nativii care au venit pe lume între 19 februarie şi 20 martie. Extrem de intuitivi, dau dovadă de un spirit de sacrificiu şi un devotament ieşit din comun. Luna care se afla în ultimul pătrar aduce succesul scontat la jocurile de noroc.

Lasă-te ghidat de lună pentru a ști când ai norocul de partea ta

Indiferent de zodia care te caracterizează, poziţia lunii în una din cele 4 faze aduce beneficii fiecărui semn zodiacal. Pe lângă toate aceste calităţi, norocul îţi poate aduce banii doriţi dacă ţi seama de fazele în care luna se găseşte. În final, nu mai rămâne decât să pariezi inspirat şi să te bucuri de toate câştigurile obţinute.