Ziua Tradatorilor

Ziua Tradatorilor

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriGeorge Clooney, Marisa Tomei, Ryan Gosling
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1005

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: The Ides of March
An: 2011
Durata: 101 minute
Regia: George Clooney
Scris de: George Clooney, Grant Heslov
Actori: Ryan Gosling, George Clooney, Philip Seymour Hoffman, Marisa Tomei
Gen: Drama

Ziua Tradatorilor este o drama cu tema politica in regia lui George Clooney. Pelicula este o adaptare dupa piesa Farragut North a lui Beau Willimon.

Stephen Meyers (Ryan Gosling) este directorul adjunct de campanie al candidatului la presedintie Mike Morris (George Clooney), in prezent guvernator al statului Pennsylvania. Seful de campanie al opozantului lui Morris, Tom Duffy, cere sa-l vada pe Meyers intr-o intrunire secreta. Meyers il suna in prealabil pe seful sau, Paul Zara (Philip Seymour Hoffman) insa acesta nu raspunde, astfel ca ii lasa un mesaj, instiintandu-l de faptul ca ceva important a intervenit.

Meyers se intalneste cu Duffy, care ii propune tanarului director adjunct de campanie un post in staff-ul senatorului Pullman. Meyers refuza, afirmand ca are incredere in Morris, insa Duffy contrataca, replicand ca pana la urma se va convinge de faptul ca Morris nu este decat un politician corupt si cinic.

Mai tarziu, Zara il suna inapoi pe Meyers, ingrijorat de mesajul primit, insa Meyers il asigura ca totusi nu era nimic important si ca nu trebuie sa-si faca griji. Idealistul Meyers este socat de politica murdara care se duce in campanie.