Descendentii

Descendentii

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriGeorge Clooney, Nat Faxon, Shailene Woodley
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1078

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: The Descendants
An: 2011
Durata: 115 minute
Regia: Alexander Payne
Scris de: Alexander Payne, Nat Faxon
Actori: George Clooney, Shailene Woodley, Amara Miller
Gen: Comedie, Drama

Descendentii este o comedie-drama bazata pe romanul lui Kaui hart Hemmings. In centrul actiunii se afla Matt King (George Clooney), un avocat stabilit in Hawaii care incearca sa se apropie de cele doua fiice ale sale dupa ce sotia lui a intrat in coma profunda in urma unui accident cu barca.

In timp ce sotia sa, Elizabeth, se afla pe patul de spital, Matt se confrunta cu cele doua fiice dificile, Scottie (Amara Miller) in varsta de 10 ani si Alex (Shailene Woodley) de 17 ani, care l-au numit "parintele de rezerva". Matt afla ca sotia sa nu-si va ma reveni din coma, prin urmare va trebui sa o deconecteze de la aparatele care o tin in viata in mod artifical.

Cand Matt ii marturiseste fiicei sale mai mari ca Elizabeth trebuie deconectata de la aparate, aceasta ii spune mama ei era implicata intr-o relatie amoroasa cu un alt barbat la momentul producerii accidentului. Matt isi ia fiicele si pleaca intr-o excursie la Kauai pentru a-l intalni pe iubitul secret al lui Elizabeth, un broker din domeniul imobiliarelor pe nume Brian Speer (Matthew Lillard).