Wii Sports cu Ars Nova

Detalii

CategoriiSport
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1966

Voteaza & Distribuie

Descriere

Intra si tu in lumea minunata a miscarii si a Wii Sports si vei descoperi cum incet, te vei transforma atat in interior cat si in exterior. Vei cunoaste o lume noua... iubitoare, o lume care traieste si se bucura de prezent, de tot ce ofera viata mai frumos!

Consola Wii se adreseaza tuturor copiilor dar mai ales celor singuri la parinti, celor sedentari pentru a contribui la dezvoltarea tariei de caracter, vointei si competitie. Cunoaste miscarea sub o alta forma, una revolutionara cu ajutorul consolei Wii ce imbina distractia jocurilor video cu miscarea fizica. Invatam sa ne bucuram de tehnologie dar in acelasi timp ne rasfatam cu un pic de exercitiu fizic, intrand in competitiei cu prietenii jucand Wii Sports sau folosind Wii Fit pentru a ne dedica timpul exclusiv efortului fizic, aici avand parte de Aerobics si Balance Games, cu Jogging, Step Aerobics, Hula Hoop si altele, in prima categorie si sarituri cu schi-urile, slalom, lovituri cu capul (fotbal) si chiar mers pe sarma in cadrul Balance Games.

Aceste activitati de divetisment se vor desfasura la sediul firmei Ars Nova, Dimitrie Cantemir Nr. 9-11 cat si in Oraselul Copiilor amplasat in locul fostului parc de langa Spitalul de Copii, langa magazinul "Artima" din Rogerius.

Noi va asteptam cu drag sa participati in cadrul acestor competitii.