Vrei sa afli cum sa alegi cel mai bun set de oale inox profesionale?

Detalii

CategoriiRegional
TaguriHoreca, oale inox
Ultima actualizareMiercuri 29 decembrie 2021
Vizualizari416

Voteaza & Distribuie

Descriere

Detinatorii de restaurante care doresc sa afle informatii complete despre aceaste secretele din bucatarie fac un popas pe site-ul Stylhoreca, locul in care exista seturi de oale din inox profesionale la preturi accesibile. Pentru a avea o afacere de succes, vrei sa afli cum sa alegi cel mai bun set de oale inox profesionale.

De ce seturi de oale din inox si nu din cupru, din fonta sau din aluminiu?

- Inoxul are o durata mare de viata, comparativ cu alte metale si rezista la temperaturi foarte ridicate, dar si la diferente mari de temperatura.
- Se poate curata usor si perfect, astfel ca pe oala respectiva nu ramane nicio pata.
- Nu oxideaza in timp si nu este nociv pentru cei care mananca preparate gatite in aceste vase.
- Nu se deformeaza si nu se gaureste dupa utilizari repetate.
- Reprezinta o bariera in calea microbilor.
- Poate fi reciclata cu succes la sfarsit, fara sa cauzeze poluarea mediului.

Magazinul prezentat mai sus are in stoc multe modele de seturi de oale din inox, iar fiecare produs este insotit de o fisa tehnica in care se specifica: grosimea peretilor, capacitatea, diametrul, inaltimea, tara in care a fost produsa, pretul cu TVA si fara TVA. Oalele se vand fara capac, fundul lor este de tip sandwich, avand mai multe straturi si datorita acestei caracteristici scurteaza timpul de gatire a preparatelor.

Pe site-ul magazinului se specifica si tipul de plita ideal pentru pregatirea mancarii. Oalele fosrte bune sunt compatibile cu toate tipurile de plite. Dar in stocul magazinului se afla si vesela eleganta din portelan, atat de necesara in restaurante, fiindca oaspetii isi doresc: mancare buna, pregatita repede, mai ales cand le este foame, portii generoase, sa se sature si evident vesela eleganta si servire ireprosabila, in conditii de maxima igiena.

Vesela din portelan fin este:
- simpla si uni, alba sau colorata. Exista preparate care sunt puse in valoare de farfuriile albe si preparate care ies in evidenta in farfurii rosii, negre, verzi, portocalii sau maronii. Ultima tendinta o reprezinta vesela in tonuri telurice care amintesc ca pamantul este cel care hraneste si sustine viata.
- cu bordura colorata, argintie sau aurie. Nota de eleganta permite ca aceasta vesela sa fie utilizata la mesele festive.
- cu imprimeuri colorate. Imprimeurile pot fi: florale, geometrice, moderne, rustice.

Colectia Passion a ales rosul ca fiind culoarea-vedeta si se portiveste atat iarna, in perioada sarbatorilor, cat si vara, in zilele caniculare. O farfurie rosie cu mancare buna si destula in ea schimba perspectiva asupra vietii, oricat de mohorata ar fi ziua respectiva.

Colectia Aqua mizeaza pe efectul linistitor si pe impactul pe care il are asupra ochilor albastrul-turcoaz. Cu tonuri de bej, gri si maro vine colectia de vesela din portelan Terrain. Exemplele pot continua, esential este ca si vesela si-a diversificat cromatica pentru ca farfuriile si bolurile albe devenisera monotone, in plus se si patau mult mai usor decat farfuriile colorate.

In magazin exista si seturi de tacamuri din inox care contin mai multe piese utile la restaurante, dar utile si in casele in care se serveste masa ca la carte si vin adesea si multi oaspeti la masa. Setul alcatuit din 24 de piese elegante, din cel mai bun inox costa 134,45 lei si are in componenta sa:
- 6 cutite
- 6 linguri
- 6 furculite
- 6 lingurite.

Setul de tacamuri din inox Ambar este cel mai ieftin, cel mai scump fiind setul Grafito de 218,48 lei. Exista si seturi de tacamuri din inox negre si aurii care aduc un plus de rafinament la masa. Daca seturile mici contin 24 de piese, in stocul magazinului sunt si seturi mari cu 75 de piese sau 113 piese. Ele vin ambalate intr-o cutie din lemn in care se pot si pastra dupa ce sunt spalate cu atentie si sterse bine.

La categoria Decoratiuni cristal Bohemia se afla vaze si fructiere. Este nevoie de o fructiera si de o vaza eleganta oricand pe masa. In vaza se pun florile primite de la musafiri. La restaurantele cu pretentii nu exista masa fara o vaza cu flori sau un aranjament cu o lumanare parfumata. In fructiere nu se pun numai mere, pere, portocale si banane, ci si oua rosii si cozonac de Paste si bunatati specifice de Craciun. Oamenii vor reveni mereu in restaurantele in care gasesc acelasi confort si li se acorda aceeasi atentie ca acasa.

Farfuriile din plastic si tacamurile din plastic de unica folosinta nu atrag. Vesela din portelan poate fi pusa la dezinfectat in masinile de spalat vase la temperaturi la care toti microbii se distrug si ramane la fel de seducatoare si dupa un asemenea tratament.

In concluzie, vizitatorul care detine un restaurant si cel care are o bucatarie care se invarteste dupa soare si doreste sa isi serveasca oaspetii in cele mai frumoase farfurii si sa le puna in servetele sau in plicuri din hartie cele mai frumoase tacamuri din inox intra acum pe site-ul magazinului prezentat si comanda produsele necesare.