Masinile de tocat carne profesionale, esentiale pentru burgeri, musaca si placinte

Detalii

CategoriiAlimentatie
TaguriHoreca, mancare
Ultima actualizareVineri 25 februarie 2022
Vizualizari472

Voteaza & Distribuie

Descriere

Printre felurile de mancare preferate de romani se afla numeroase specialitati care contin carne tocata. Acesta este un ingredient de baza nu numai pentru burgeri sau lasagna, cat si pentru preparate traditionale ca sarmale, musaca, ardei umpluti sau diferite tipuri de placinte. Constatand acest fapt, proprietarii si administratorii de restaurante, cantine, supermarketuri sau unitati de fast-food au inteles ca este nevoie sa isi utileze bucatariile cu cele mai noi si mai performante modele de masini de tocat carne profesionale. Iata principalele motive pentru care o astfel de investitie se dovedeste intotdeauna eficienta!

Productivitate record – mai multe tone intr-o singura zi!

In primul rand, noile modele de masini de tocat carne profesionale se remarca prin productivitatea deosebita. Aceasta este incomparabil mai mare decat cea asigurata de echipamentele mai vechi sau decat performantele pe care ar fi capabila sa le realizeze o intreaga echipa de angajati lucrand manual.

Exemplul cel mai graitor este oferit de o masina de tocat carne produsa de Virtus Group GmbH si disponibila chiar in acest moment in magazinul online Fresco.ro. Aceasta are o productivitate de 600 de kilograme de carne intr-o singura ora, ceea ce inseamna ca, daca este folosita timp de 10 ore, produce fara probleme 6 tone de carne tocata!

Echipamentul functioneaza pe baza de curent electric si este prevazut cu un buton de oprire de urgenta. Are greutatea neta de 47 de kilograme si urmatoarele dimensiuni: lungime de 645 de milimetri, latime de 345 de milimetri si inaltime de 575 de milimetri.

Bineinteles, astfel de masini de tocat carne profesionale nu sunt necesare in orice unitate, ci sunt concepute special pentru cele cu un flux mare de clienti. Exista, in schimb, si aparate care ofera o productivitate de cateva zeci de kilograme pe ora, in functie de necesitatile fiecarei afaceri in parte.

Toate beneficiile oferite de aceasta investitie

Calitatea echipamentelor de ultima generatie este, din toate punctele de vedere, chiar mai impresionanta decat cantitatile pe care sunt capabile sa le produca. Companiile producatoare acorda atentie celor mai mici detalii, astfel incat cumparatorul poate fi sigur ca vor lucra in mod constant in ritmul dorit si vor oferi cea mai inalta calitate, fara sa comita vreo eroare.

Structura din otel inox si componentele de calitate superioara ofera posibilitatea de curatare usoara si rapida, fara sa se depuna vreodata rugina sau sa apara alte probleme. Nici masina in ansamblu, nici vreun element al ei nu vor intampina probleme.

Consumul de energie are parte, la randul sau, de atentie din partea producatorilor. Raportat la productivitatea asigurata, numarul de kilowati consumat de noile masini de tocat carne profesionale face, de asemenea, ca investitia sa conteze!

Cel mai important este insa faptul ca maestrii bucatari vor avea in permanenta la dispozitie carne tocata de cea mai buna calitate. Datorita acestui fapt, le vor putea oferi clientilor burgeri, musaca, placinte sau sarmale cu un gust excelent, care ii vor face sa revina periodic la restaurantul preferat!

Investiti in succesul propriei unitati de alimentatie publica si alegeti cele mai bune modele de masini de tocat carne profesionale! Bucatarii vor deveni mai eficienti, clientii vor aprecia gustul deosebit, iar firma va avea parte de profituri sporite!