Vezi detalii despre amanet auto, amanet camioane si utilaje

Vezi detalii despre amanet auto, amanet camioane si utilaje

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguriamanet auto
Ultima actualizareMarti 31 august 2021
Vizualizari299

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cand cineva are de vanzare o masina sau un utilaj agricol, nu se arata nimeni interesat sa cumpere, cu toate ca ambele produse sunt valoroase si utile. Un utilaj agricol reprezinta o sursa de venit, fiindca posesorul lui va fi solicitat sa are, sa semene, sa praseasca sau sa treiere, sa sape santuri si sa care pamantul departe de locul in care s-a executat lucrarea.

Cumparatorii care apar si care simt vulnerabilitatea financiara a vanzatorului ofera un pret mult sub valoarea reala a bunului respectiv. Exista situatii disperate in care oamenii ar vinde tot ce au de pret sa ii salveze pe cei dragi, sa cumpere o casa scoasa la licitatie publica sau un teren valoros care este un dar de la cineva drag care nu mai este in viata.

Exista o institutie nebancara care ajuta pe cei care sunt indatorati, dar au masini sau camioane, utilaje agricole sau pentru constructii cu care pot garanta imprumuturile, vezi detalii aici!

Institutia funtioneaza legal, fiind una de incredere pentru ca:

  1. Evalueaza corect autoturismele, camioanele si utilajele. Reprezentantii firmei respective nu profita de vulnerabilitatea financiara a celui dispus sa amaneteze bunuri de valoare in schimbul banilor.
  2. Pentru stabilirea valorii utilajelor se deplaseaza la domiciliu clientului, stiind cat de greu se aduc acestea la distante mai mari.
  3. Banii se ofera pe loc, fara discutie si suma este de 75% din valoarea masinii.
  4. Comisionele nu se schimba in timpul contractului, ele raman la fel pana la achitarea datoriei. Numai in cazul prelungirii perioadei de creditare la cerere sau in cazul rambursarii anticipate a creditului se fac recalculari.
  5. Se admit prelungiri ale contractului.
  6. In afara actelor masinii si asigurarii, imprumutul nu este unul axat pe birocratie. Actele masinii si contractul sunt cele mai importante documente care stau la baza tranzactiei.
  7. Masina este pastrata in garaj acoperit, in spatii atent pazite.

Posesorul unei masini, al unui camion sau al unui utilaj afla de acasa ce suma va primi in schimbul bunului sau si alegerea ii apartine. El decide daca merita sa duca bunul respectiv la casa de amanet sau sa sisteze orice negociere cu reprezentantii sai. Trebuie sa se stie ca reprezentantii Auto Kredit nu insista, nu sunt agresivi verbal, ci respecta decizia clientului.

Cand clientul lor se afla in imposibilitate de plata, angajatii firmei isi mentin eleganta comportamentala. De ce trebuie subliniat acest lucru?

Fiindca oamenii au avut experiente nefaste cu anumite banci care puneau recuperatorii sa sune la ore nepotrivite si sa ameninte in scopul intimidarii pe cei aflati in imposibilitatea de a plati. Toti oamenii doresc sa nu aiba datorii, sa nu se imprumute, dar independent de vointa lor ajung in aceasta situatie si sufera enorm din aceasta cauza. Nu mai au nevoie sa fie amenintati verbal si injositi.

Auto Kredit are un comportament corect fata de clientii sai si ofera si refinantari. Este de apreciat transparenta informatiilor, astfel ca inainte de aducerea masinii la sediul firmei, clientul stie:
- suma pe care urmeaza sa o primeasca
- actele necesare care raman la institutia ce ofera imprumutul
- valoarea comisionului
- citeriile de stabilire a pretului masinii
- conditiile de rambursare a imprumutului si de recuperare a bunurilor.

Aparitia serviciilor de amanetare a unor bunuri valoroase se dovedeste o adevarata mana cereasca, fiindca in acest mod, posesorul ueni masini, al unui camion sau al unui utilaj face rost repede de banii de care are nevoie, fara sa isi vanda lucrurile la care tine atat de mult. Cand nimeni nu vrea sa cumpere, sa ofere imprumutul salvator, cineva se ofera sa primeasca autoturismul la amanet, iar in schimbul lui sa imprumute bani timp de 30 de zile.

Nimeni de la serviciu nu va sti despre amanetare, fiindca ea se rezolva discret si urgent. Este foarte bine sa se pastreze secretul cu privire la problemele financiare si la modul de rezolvare al lor, fiindca oamenii judeca si aplica etichete. Auto Kredit salveaza romanii de lipsuri, de dezonoare, de insolventa, de debransarea de la electricitate sau de la apa si canalizare.

Istoricul tranzactiilor dintre clienti si aceasta casa de amanet este strict confidential si toata lumea este pe deplin multumita. Numai bancile anunta repede la serviciu, cand cineva a intarziat cu plata ratelor si suna la ore nepermise sa ameninte. Amanetarea scuteste clientul de stres, fiindca in cazul in care nu poate achita imprumutul, contactul i se prelungeste si nu i se pune poprire pe salariu si nu este dat afara din casa.

Cand este in joc viata sau onoarea cuiva, se poate renunta la masina, la utilaje, la tot aurul din casa. Oamenii, vietile si confortul lor, un nume curat au prioritate si valoreaza mai mult decat toate lucrurile valoroase. Firma de amanet auto Auto Kredit.ro conduce in topul increderii si aprecierilor consumatorilor sai.