Vara este momentul perfect pentru schimbarea vechiului coș de fum

Vara este momentul perfect pentru schimbarea vechiului coș de fum

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguricosuri de fum
Ultima actualizareMarti 2 august 2022
Vizualizari124

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vara este momentul perfect pentru schimbarea vechiului coș de fum cu o soluție de evacuare de calitate superioară. Doar în acest fel vei beneficia de garanția funcționării în parametri maximi de siguranță și confort. Este păcat să investești considerabil într-un șemineu nou și să te zgârcești, achiziționând un burlan de calitate îndoielnică care mai mult ca sigur îți va crea cu timpul, o mulțime de bătăi de cap!

Și pentru că știm că ești genul de persoană responsabilă, care pune pe primul loc siguranța căminului și a întregii familii, în rândurile următoare, meșterii sibieni de la Pefoc, ne fac cunoștință cu PERMETER. Acesta este un produs ce face parte din universul premium al burlanelor din inox, prevăzut cu un perete dublu cu secțiune circulară, fiind perfect adaptat evacuării eficiente a gazelor de ardere întâlnite la nivelul coșului de fum din șemineul, centrala sau soba pe lemne.

Peretele exterior al acestuia se livrează standard, fiind fabricat dintr-un material special de înaltă tehnologie din oțel galvanizat, vopsit în câmp electrostatic, aspect care îl ajută să reziste într-o măsură mai mare la zgârieturi, șocuri externe sau umezeală, protejându-te la fel de bine ca o soluție antimucegai profesională.

Acest coș de fum deosebit, are peretele exterior vopsit în culoare neagră, reușind să confere un stil aparte, plin de eleganță și bun gust. Datorită designului special, chiar și un simplu burlan, vei transmite privitorilor o notă de rafinament și eleganță, dar fără să neglijeze factorul de eficiență. De obicei, clienții care aleg acest produs inedit, nu își doresc unul care să arate ca și coșul industrial clasic din inox. Și pentru cabane sau case de vacanță, coșul Permeter negru este de asemenea o alegere perfectă, încadrându-se de minune, într-o poveste de amenajare rustică sau tradițională.

Datorită materialelor din care este confecționat pe baza unei tehnologii inovatoare de ultimă generație, sistemul de coș de Permeter beneficiază de o îmbinare performantă a tubulaturii la nivel de cot burlan și de o accesorizare completă, realizate din oțel inoxidabil special, prezentând în același timp, avantajele unei greutăți proprii extrem de reduse și o flexibilitate sporită la montaj, spre deosebire de coșurile de fum clasice.


De natură polivalentă, acest tip de coș de fum se pretează pentru întreaga gamă de combustibili - lichizi, solizi sau gazoși, iar diametrul interior poate varia între 150 mm și 200 mm. Sistemul de coș de fum din inox negru, alături de nenumărate alte produse și accesorii dedicate universului încălzirii este disponibil și în oferta PEFOC, se prezintă având un diametru de 200 mm și este format din următoarele:

- Colector condens PERMETER 25/200 Negru;
- Racord fum 90 gr 25/200 Negru;
- Element tubulatură 250mm 25/2000 Negru;
- Element tubulatură 1000mm 25/200 Negru;
- Colier fixare 200 Negru;
- Element terminal conic 25/200 Negru.

PEFOC este una dintre cele mai renumite firme de șeminee din România, având un stoc de peste 9000 de focare și accesorii, la prețuri avantajoase: de la șeminee pe lemne, șeminee clasice sau moderne, și până la șeminee electrice sau termoșeminee care se pot conecta la sistemul de încălzire al casei, la sobe pe lemne, coșuri de fum profesionale, burlane, set paletă pizza și multe alte accesorii dedicate soluțiilor de încălzire pentru randament caloric, focarelor decorative sau pentru gătit profesional.