Intră în noul sezon rece cu un coș de fum ceramic profesional!

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguricosuri de fum
Ultima actualizareLuni 3 octombrie 2022
Vizualizari215

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru că la PEFOC, atunci când vine vorba despre un focar semineu pe lemne, calitatea lucrării și siguranța căminului și familiei tale vor fi mereu în fruntea priorităților noastre, suntem la fel de serioși și în ceea ce privește soluțiile de evacuare a gazelor arse la nivelul coșurilor de fum pentru șemineele tradiționale, sobe moderne, centrale și termoșeminee pe lemne.

În acest sens, prin gama noastră de produse, vă propunem o serie de hornuri și cosuri de fum ceramice de calitate superioară, purtând garanția unora dintre cei mai renumiți producători de sisteme de evacuare în siguranță. Coșurile de fum profesionale din oferta noastră sunt ușor și rapid de montat, fiind realizate din elemente prefabricate.

În acest articol, am ales să vă povestim putin despre avantajele și particularitățile coșurilor de fum din ceramică nemțească Hoch Profesional.

Așadar, coșul de fum ceramic este turnat direct din beton, iar atunci când acesta se montează, nu va mai fi nevoie de tencuială sau de orice alte operațiuni de finisaj. Prin urmare, în acest fel vor fi eliminate din start, două operațiuni greoaie care de altfel, ar fi adus mult stres și bătăi de cap, chiar și celui mai iscusit dintre meseriași. În plus, ca și aspect, un coș de fum finisat în mod tradițional, nu va arăta la fel de bine precum un coș gata finisat din fabrică, indiferent de experiența și îndemânarea unui profesionist.

Din punct de vedere cromatic, PEFOC vă pune la dispoziție 3 variante de culori – cărămiziu, negru și maro – paletă compatibilă din punct de vedere al nuanțelor, cu majoritatea culorilor folosite pentru finisarea țiglelor ceramice sau din beton, ceea ce va ajuta la designul unui acoperiș armonios, în ton din punct de vedere estetic și cromatic.

Specialiștii noștri vor efectua finisajul exterior al elementelor din beton, cu o deosebită atenție la detalii în ceea ce privește: placarea cu cărămidă aparentă, dimensionarea exactă a rosturilor, atât a celor orizontale, cât și a celor verticale, finisarea colțurilor exterioare, dozarea uniformă a culorilor și multe alte operațiuni migăloase, care cu siguranță, vor face diferența la finalul proiectului.

Trebuie să mai știți că în momentul achiziționării elementelor cosului de gum, odată cu acestea, veți primi și un set special de ancorare statică la înălțime a coșului de fum, pentru a-l face sigur și rezistent la vânt sau alte intemperii. Suplimentar, clienții noștri au la dispoziție și o mulțime de produse precum, modele de semineu deschis, sobe premium pe lemne sau peleți, alături de tot felul de accesorii și materiale de construcșie dedicate universului încălzirii casnice.

Din punct de vedere al securității, datorită procesului inovativ de fabricare ce presupune turnarea într-o singură etapă de producție (într-o matriță), se elimină din start riscurile desprinderii placajului ceramic, a aplicării necorespunzătoare a adezivului de prindere sau a chitului de rosturi.

Soluția constructivă propusă este formată din elemente cosului ce reproduc fidel cărămida (în cele 3 culori disponibile), placă de acoperire turnată dintr-un beton compozit armat cu fibre din polipropilenă și conul de evacuare din oțel inoxidabil, toate acestea asigurând și un aspect arhitectural unic ce îl va diferenția de celelalte coșuri de fum existente pe casele din vecinătate.

Despre toate coșurile de fum ceramice din gama Hoch, alături de celelalte soluții de evacuare a fumului din cărămidă sau inox, puteți afla intrând pe site-ul oficial pefoc.ro! Începând de la coșurile de fum, sobe, șeminee clasice sau accesibilul semineu electric de perete, aici veți avea ocazia să comandați un univers complet de produse, accesorii și soluții de încălzire alternativă de calitate premium la prețuri pentru fiecare buzunar.