Cum a ajuns coșul de fum ceramic Hoch în topul preferințelor clienților din România?

Cum a ajuns coșul de fum ceramic Hoch în topul preferințelor clienților din România?

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguricosuri de fum
Ultima actualizareLuni 6 iunie 2022
Vizualizari199

Voteaza & Distribuie

Descriere

În top 3 tipuri de coș de fum preferate de către clienții soluțiilor termice premium oferite de echipa meșterilor sibieni de la Pefoc, imediat lângă soluțiile de evacuare din cărămidă sau coșuri de fum inox, kit-urile profesionale de coș fum ceramic Hoch, au reușit să convingă tot mai mulți clienți, grație beneficiilor unui produs premium, fabricat în Germania.

Coșurile de fum ceramice reprezintă cea mai bună alternativă la clasicul horn zidit din cărămidă atunci când vorbim despre durabilitate. Aceste hornuri ceramice sunt soluții fiabile, proiectate să te țină o viață întreagă!

Coșul de fum ceramic triplu strat universal Hoch este un sistem modern de evacuare a gazelor, conceput și pus la punct de renumitul producător HART Keramik din Germania, ce are în spate o tradiție de peste 300 ani, dar și o vastă experiență în domeniul termic. Sistemul de fum triplustrat oferă în primul rând, siguranță: tuburi ceramice de calitate ce asigură un traseu optim de evacuare; izolație din vată bazaltică ce asigură protecție și manta din beton la exterior, ce garantează rezistență și durabilitate.

Așadar, unul dintre motivele pentru care clienții îndrăgesc această categorie specială de coșuri de fum ceramice marca HOCH, este determinat de accentul pe performanță, dar și datorită montajului facil și rapid, alături de prețul competitiv. Kit-ul complet cu șamota la interior și manta din beton la exterior, este compus din elemente modulare prefabricate, ceea ce înseamnă că, tot ce ai nevoie este inclus în prețul setului. În plus, coșurile de fum ceramice pot fi configurate pe diferite diametre și înălțimi, pe elemente modulare din 33 în 33 de cm, în funcție de necesitățile și configurația fiecărei locuințe în parte.

Tot ceea ce trebuie să faci atunci când te hotărăști să comanzi un astfel de coș fum ceramic, este să completezi înălțimea totală a sistemului în funcție de tipul locuinței, diametrul coșului în funcție de sursa care se va racorda la acesta (șemineu, sobă, termoșemineu, centrală etc) și tipul de racord în funcție de unghiul de legătură cu sursa.

La acest sistem de coș ceramic universal, pot fi racordate șeminee, sobe, termoșeminee, centrale sau alte surse termice, chiar și centrale cu gazeificare. În plus, nu va trebui să te folosești foarte des de un arici curățat coș fum, pentru că hornurile ceramice permit o ardere extrem de curată, cu foarte puține depuneri de funigine, nu ruginesc, sunt absolut rezistente la coroziune, având astfel, o viață îndelungată, dar și o rezistență mecanică ridicată.

Se poate observa că clienții au ajuns la concluzia corectă: calitatea sistemului de coș de fum devine cel mai important aspect dintr-o instalație termică. Deoarece, acesta e supus unor temperaturi foarte ridicate, iar rolul său de evacuator al gazelor toxice este unul vital pentru funcționarea în siguranță, departe de pericolele intoxicațiilor accidentale cu fum sau chiar a nedoritelor incendii! De aceea, echipa Pefoc, atrage atenția asupra importanței alegerii unui coș de fum profesional cu tuburi ceramice, un horn care își face bine treaba pentru o generație întreagă.

Așadar, dacă și tu îți doresti un coș de fum potrivit pentru casa sau afacerea ta, care să fie profesional, să îți ofere garanția calității la un preț competitiv, dar încă nu știi ce să alegi, intră chiar azi pe site-ul pefoc.ro și completează formularul de contact! Meșterii Pefoc te vor contacta cât mai urgent posibil, pentru a-ți prezenta detaliile unui produs care va revoluționa tot ceea ce știai despre evacurea fumului în totală siguranță pentru căminul și familia ta!