Uita de tenul incarcat cu ajutorul procedurii de microdermabraziune!

Detalii

CategoriiInfrumusetare
Taguridermatologie estetica, estetica faciala, ten
Ultima actualizareMiercuri 6 decembrie 2023
Vizualizari399

Voteaza & Distribuie

Descriere

Stresul zilnic si stilul de viata trepidant isi pun amprenta asupra calitatii pielii pe care o avem. Pe langa faptul ca tenul este cel care "tradeaza" imediat semnele de oboseala, deshidratare si expunere la factori nocivi si poluanti, efectele incarcarii sale nu se opresc aici. Daca nu intervii la timp, pielea ta poate suferi modificari ireversibile, astfel ca este bine sa te documentezi temeinic si sa apelezi cu incredere la proceduri de exfoliere si ingrijire a pielii, asa cum este tehnica de microdermabraziune.

In ce consta?

Procedura de microdermabraziune consta in sedinte de exfoliere de profunzime si agresivitate variata, dirijata in functie de particularitatile tenului pacientului. Se realizeaza cu ajutorul unei piese de mana care exercita o presiune negativa la nivelul pielii care este “micro-bombardata” de cristale sau diamante de dimensiuni microscopice.

Ca urmare, celulele moarte de pe suprafata pielii sau “corneocitele” sunt detasate, iar odata cu aceste celule de suprafata sunt eliminate si particule straine pielii, excesul de creme, grasimile care blocheaza porii si adera de celulele stratului de suprafata a pielii si o impiedica sa se refaca uniform.

Rezultatul unei singure sedinte este o curatare profunda, iar consecinta sedintelor repetate este o stimulare a ciclului de innoire natural al pielii care continua sa functioneze fara a fi “blocat” de mesaje negative de la suprafata incarcata cu diverse impuritati si celule moarte.

Totodata, in afara de exfoliere, la urmarea tratamentului de microdermabraziune beneficiem si de o stimulare a vascularizatiei zonei tratate si a productiei de colagen in stratul mijlociu a pielii, dar numai dupa sedinte multiple.

Care sunt beneficiile pe care le vei observa pe pielea ta?

Microdermabraziunea este indragita de numeroase persoane din intreaga lume pentru ca:

  • Reda luminozitatea tenului si il tonifiaza;
  • Confera fermitate si suplete tenului;
  • Elimina toxinele;
  • Curata si regenereaza epidermul;
  • Creste fluxul sanguin;
  • Asigura un aspect intinerit;
  • Uniformizeaza culoarea pielii;
  • Elimina pungile de sub ochi si amelioreaza cearcanele;
  • Trateaza petele pigmentare, acneea, cicatricile, vergeturile, ridurile etc.

Cat de des se poate efectua tratamentul?


Potrivit specialistilor, microdermabraziunea se poate efectua cel mai frecvent saptamanal si pana la o data la opt saptamani, in functie de toleranta pielii si efectele cosmetice dorite. Multe persoane aleg sa inceapa cu un tratament pe saptamana, timp de trei sesiuni, urmand apoi sa treaca la un regim de intretinere lunara.

Aceasta periodicitate este recomandata deoarece, de obicei, pielea umana se regenereaza la intervale de aproximativ 30 de zile, astfel incat imbunatatirea pielii este temporara si trebuie sa fie repetata la intervale medii de doua pana la patru saptamani.

Totusi, trebuie mentionat ca fiecare tip de piele este diferit si ca fiecare persoana este diferita, asadar beneficiile si efectele oricarui tratament sunt relative. Altfel spus, nu exista un tipar anume, insa avantajele de care se bucura pielea sunt, cu siguranta, o certitudine.

Asadar, pregateste-te sa ai grija de pielea ta asa cum se cuvine si afla totul despre microdermabraziune direct de la specialistii salonului Kontur din Bucuresti. Vei fi uimita de rezultate!