Trei motive pentru a apela la un credit nebancar

Trei motive pentru a apela la un credit nebancar

Detalii

CategoriiEconomie
Taguricredit
Ultima actualizareMiercuri 15 septembrie 2021
Vizualizari105

Voteaza & Distribuie

Descriere

În contextul diversificării deosebite a produselor financiare, consumatorii din România au astăzi la dispoziție o paletă largă de opțiuni pentru a-și susține afacerile sau pentru a-și acoperi nevoile personale. Pe lângă instituțiile bancare clasice, oamenii au azi posibilitatea de a apela la Institutii financiare nebancare care funcționează ca entități de sine stătătoare și își desfășoară activitatea într-un cadru legal bine stabilit (înființarea și funcționarea IFN-urilor sunt reglementate de Legea nr. 93/2009 privind instituțiile financiare nebancare si de Regulamentul BNR nr.20/2009 privind institutiile financiare nebancare).

Creditele nebancare au la bază principii asemănătoare cu creditele bancare, diferențele între cele două forme de împrumut constând în sumele acordate, durata de rambursare și condițiile de acordare. De obicei creditele nebancare au condiții de acordare mai relaxate, în schimb dobânzile sunt în general mai mari. Cu toate acestea, creditele IFN sunt pentru o anumită parte a populației de la noi din țară (cei cu istoric de creditare negativ sau venituri mici) alternativa perfectă la creditele bancare clasice, mai greu de accesat.

Iată câteva motive pentru care un credit nebancar este o soluție financiară foarte avantajoasă:

Poți aplica și îți poți calcula ratele online

Creditele nebancare se adresează atat persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice, împrumutul nebancar făcându-se în baza unui contract foarte clar, în care se stipulează toate detaliile legate de sumele imprumutate, dobânzi, perioada de rambursare si termenele aferente. Cu ajutorul calculatorului online poți calcula rata lunară pe care o vei avea de plătit. Totul este clar și transparent, nu există clauze neclare sau costuri ascunse.

Scapi de birocrație

În general, pentru a aplica la orice un credit bancar ți se vor cere o mulțime de acte, vei pierde timp pe drumuri și vei aștepta timp îndelungat aprobarea. În plus, există riscul de a nu obține banii solicitați din cauza nivelului veniturilor, a istoricului de credit și a limitei de vârstă. Aceste detalii nu vor mai reprezenta o problemă dacă accesezi un credit nebancar. La Claret aprobările se obțin rapid atât timp cât se prezintă dovada veniturilor și garanția aferentă.

Primești repede suma de care ai nevoie

Fie că ești persoană fizică și ești într-un impas financiar, fie că ești persoană juridică și ai nevoie de bani pentru a-ți susține afacerea, un credit nebancar Claret te poate ajuta să ieși din impas. Poți primi sume cel puțin la fel de mari ca la bancă și în plus scapi de stres, de birocrație și de alergătură inutilă.

Claret își propune să fie alături de persoanele fizice sau juridice care au nevoie de bani pentru proiecte personale sau profesionale, oferindu-le flexibilitate, profesionalism și rapiditate. Contactează-ne pentru mai multe detalii legate de produsele și serviciile noastre.