Transylmania

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJames DeBello, Tony Denman, Worm Miller
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1169

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Transylmania
An: 2009
Durata: 92 minute
Regia: David Hillenbrand, Scott Hillenbrand
Scris de: Worm Miller, Patrick Casey
Actori: Patrick Cavanaugh, James DeBello, Tony Denman
Gen: Comedie, Groaza

 

Transylmania este o comedie de groaza a carei actiune graviteaza in jurul unui grup de tineri studenti care vin la studii in Romania timp de un semestru. Cliff, Newmar, Wang, Lynne, Pete, Danni, Rusty si Lia vin la Universitatea Razvan aflata in tinutul Transylvania, intr-un castel secular.

La inceput tinerii americani sunt extrem de incantati de ceea ce se intampla la universitate. Profesorii poarta haine din piele, studentii invata sa manuiasca cruci iar vampiritele arata extrem de provocator. Lia este indemnata de fratele ei, Danni, sa fie mai relaxata, Rusty este narabdator sa o intalneasca pe Draguta Floca, o tanara din Romania cu care vorbea pe internet iar Lynne si Newmar lucreaza la perfectionarea vietii lor sexuale.

Cand Lynne primeste o cutie muzicala de la Newmar si dezlantuie fara sa stie un blestem vechi de secole, regele vampirilor, Radu, se trezeste din morti si, impreuna cu o armata de creaturi ciudate, incepe o lupta pentru recucerirea castelului. In timp ce studentii lupta pentru supravietuire, tatal cocosatei Floca planuieste sa-i faca fiicei sale un nou trup in laborator.