Vacanță în frumoasa India

Vacanță în frumoasa India

Detalii

Telefon
0268417866
Web
​https://www.vacantesmart.ro/
Pret
599 EUR
Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
458

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vacanță în frumoasa India

Ce trebuie să știi înainte de a pleca în India

Înainte de a pleca într-o vacanță în India este bine să te documentezi cu privire la câteva aspecte. India e o destinație vizitată de turiști și călători din întreaga lume. Prin urmare, trebuie să vii pregatit și să te informezi înainte de a întocmi călătoria în India în special dacă vii pentru prima oară. În India vei găsi o civilizație care își desfășoară viața cotidiană după un alt set de reguli foarte diferit față de cei din Occident.

În ceea ce privește documentele, cetățenii români călătoresc în India în baza unui pașaport cu o valabilitate de cel puțin 6 luni. Veți avea nevoie de viză pentru o călătorie, iar aceasta se obține foarte ușor prin intermediul unei platforme online. Înainte de prezentarea la ghișeul de sosiri din India va trebui să completați un formular, pe care îl veți primi de regulă în avion. În acest formular veți trece informații precum perioada șederii voastre în India, date identitate, rută sosire, numărul zborului, țările pe care le-ați vizitat recent, adresa la care veți sta în India, număr de telefon etc. Pe site-ul MAE găsești toate informațiile necesare, dar și un consultant de travel te poate ajuta cu aceste informații.

În India este regulă generală să bei apă îmbuteliată, deoarece apa de la robinet nu este potabilă. Mai mult decât atât, noi recomandă să te speli pe dinți tot cu apă îmbuteliată. Recomandăm să eviți și cuburile de gheață și să consumi doar fructe și legume curățate de coajă.

Într-un sejur în India nu există niciun vaccin care să fie obligatoriu pentru a intra și vizita această țară, astfel că fiecare este liber să decidă pentru el. Însă noi recomandăm o vizită la un medic epidemiolog pentru a discuta cu acesta, pentru a primi toate informațiile de care aveți nevoie și împreună cu medicul vei lua decizia în ceea ce privește vaccinarea pentru călătoria ta în India.

Bagajele pentru o călătorie în India ar trebui să fie făcute în funcție de regiunea în care vei călători. Luați în considerare să nu etalați cu bijuterii, ceasuri de valoare, haine și accesorii de firmă, pentru că vă veți transforma în ținta perfectă a hoților. Ca femei vă recomandăm să nu vă îmbrăcați provocator, cu haine decoltate, astfel încât să nu atrageți atenția. Optați pentru simplitate, fuste lungi și materiale aerisite și lejere.
Oamenii vor încerca să îți vândă tot felul de lucruri și vor fi foarte insistenți. Sfatul nostru este să fii calm și să ai răbdare. Dacă nu ești interesat să cumperi ceva, nu vorbi cu oamenii care încearcă să îți vândă ceva pentru că se vor ține după tine chiar și câțiva kilometri ca să cumperi ceva.

Bine de știu: India este o țară în care bacșișul este foarte important! De aceea, este important să ai asupra ta bancnote de 10, 50 sau 100 de rupii pentru că orice indian așteaptă ceva, de la servitul mesei și până la căratul bagajelor.

Ce spui de un circuit privat în India în Triunghiul de Aur și Varanasi? Hai în vacanță în India!

Filtre

Destinatii: India