TOPEX a primit Premiul European de Excelenta 2010

Detalii

CategoriiEconomie
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1972

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sigiliul European de Excelenta este cunoscut pentru promovarea companiilor cu produse si servicii inovatoare si practici de marketing excelente in domeniul digital. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc pe data de 3 martie 2010, cu ocazia celui mai mare targ IT&C din Europa, CeBIT Hanovra.

Pentru a se alinia la standardele internationale si pentru a urmari indeaproape concurenta, compania TOPEX este permanent constienta de necesitatea unei activitati eficiente a departamentului de marketing, fiind din ce in ce mai preocupata de modul cum este vazuta imaginea sa in piata.
"Este o adevarata onoare pentru compania TOPEX sa castige pentru al treilea an consecutiv Premiul de Excelenta European.", a declarat Dan Adamescu, CEO TOPEX. "Suntem orientati catre livrarea de solutii inovative ce raspund tuturor cerintelor de securitate, calitate si transport specifice domeniului telecom si acest premiu ne motiveaza sa pastram si chiar sa imbunatatim standardele noastre astfel incat pe viitor sa obtinem rezultate la fel de bune", a adaugat Dl. Adamescu.
Departamentul de Marketing al companiei TOPEX permite acesteia sa isi promoveze cu succes solutiile telecom profesioniste, cu o productivitate crescuta, flexibile si care sunt adaptate noilor nevoi ale pietei, imbunatatind operatiunile prezente. In acest mod se creeaza un avantaj competitiv semnificativ prin utilizarea unor standarde deschise pentru o comunicare eficienta cu fiecare client.

Concentrandu-se pe aspectele legate de marketing ale produselor si serviciilor digitale,
Sigiliul European de Excelenta ajuta castigatorii sa isi promoveze companiile in piata globala.

Despre TOPEX:
TOPEX este o companie romaneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C. Are o experienta de peste 19 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.
Portofoliul sau de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC.
Despre Organizatori
Forumul European Multimedia
Forumul European Multimedia (www.e-multimedia.org) este principala Asociatie Europeana ce promoveaza competitivitatea din industria media digitala pe piata internationala. Acest forum este platforma de coordonare dintre prinicipalele asociatii nationale si regionale de eContent si eBusiness. (www.e-multimedia.org/associations).
E-Accelerator
E-Accelerator (www.e-accelerator.eu) este o platforma serviciu one-stop-shop pentru companiile IT&C si media digitale care doresc sa se extinda la nivel international.
TOPEX Contact:
Doriana Popescu
PR Manager
phone: +4021/4083900
fax: +4021/4083909