Terapii anticelulita

Terapii anticelulita

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2562

Voteaza & Distribuie

Descriere

terapii_anticelulitaCare femeie nu isi doreste o piele impecabila? Din pacate multe dintre noi ne confruntam cu clasica celulita, care isi lasa puternic amprenta asupra esteticii. Insa specialistii au descoperit secretele combaterii celulitei. Este vorba despre programul "Stop celulita", o combinatie de terapii care reduc celulita. Iata care sunt acestea:


Guaranine Body WrapAceasta terapie presupune impachetarea cu alge micronizate si un masaj cu uleiuri esentiale. Efectele acestora sunt de diminuare a tesuturilor adipoase.


Anticellulite_Vacuum_MassageAnticellulite Vacuum MassageAnticellulite Vacuum Massage cuprinde trei actiuni ce au loc simultan cu scopul de miscorare a stratului de celulita.


Seaweed body WrapTerapia se refera la o impachetare cu alge si namol din Marea Moarta menita sa detoxifice si sa hraneasca epiderma.


HidrotherapyHidrotherapy


Hidrotherapy consta intr-o sinergie de abur, hidromasaj cu dusuri, uleiuri esentiale si vitamine. Iar la final te bucuri de consiliere de nutritie, axata pe preferintele tale culinare.Asadar, daca iti doresti un trup perfect si o piele fara celulita, adopta acest program anticelulitic iar gradul de multumire va fi pe masura.