Telefoane dual sim cu functie WIFI si dual standby

Detalii

CategoriiStiinta
TaguriInventii
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1041

Voteaza & Distribuie

Descriere

Telefoanele dual sim pot fi o solutie fiabila in cazul utilizarii a doua retele diferite de telefonie mobila. In general telefoanele mobile ce folosesc doua simuri fac posibila initierea sau primirea de apeluri telefonice din doua retele. De cele mai multe ori acest lucru se poate intampla concomitent. Atunci cand exista aceasta posibilitate, beneficiarul unui astfel de telefon dual sim va putea folosi acele cartele telefonice fara a fi nevoie de activarea uneia in detrimentul celeilalte. Astfel exista avantajul major de utilizare doar a unui singur telefon mobil in locul a doua aparate si totodata oportunitatea accesarii a doua retele de telefonie mobila.


Noile modele de telefoane dual sim dispun in primul rand de functia dual standby responsabila pentru functionarea telefonului in doua retele simultan. De asemenea multe dintre cele mai noi modele de telefoane dual sim pot dispune de functia WIFI dar si de cea analog TV. Aceasta functie WIFI este capabila a asigura serviciile de internet mobil pe telefon la viteza relativ mare. In general viteza in acest caz poate fi echivalenta cu viteza retelelor Enthernet. Astfel poate exista posibilitatea tansmiterii si primirii de informatii intr-un timp relativ scurt.


In general tehnologia WIFI poate fi incorporata pe diferite dispozitive electronice. Poate fi integrata cu succes atat telefoanelor mobile, smartphone-urilor, PC-urilor, consolelor de jocuri (XBOX, PS3, Wii, PSP), MP3 –urilor si nu in ultimul rand PDA-urilor. Tehnologiile WIFI sunt capabile a oferi posibilitatea conexiunii la internet doar atunci cand se afla in raza retelelor wireless. De asemenea funtia WIFI este indispensabila smartphone-urilor, care fara aceasta, nu ar putea servi scopului pentru care au fost create.


De regula accesul la internet prin WIFI este posibil urmand cativa pasi. In primul rand este nevoie a se selecta modul WIFI de pe telefonul mobil dupa care se va identifica reteaua wireless proprie ori cele disponibile in zona. In cazul accesarii celor mai multe dintre ele va fi necesara o parola, de regula obtinuta in baza unui abonament platit. Pot exista insa si exceptii mai ales in cazul retelelor de internet puse la dispozitie gratuit de anumite restaurante, hoteluri, cafenele, sali de asteptare ori alte asemenea locatii. Telefoanele dual sim cu functie WIFI, analog TV si dual standby pot fi considerate un plus de valoare propus publicului larg la preturi orientate descrescator.


Posibilitatea utilizarii a doua cartele simultan in cazul telefoanelor dual sim este oferita dupa cum bine se stie de functia dual standby. Aceasta functie face posibila utilizarea unui singur telefon pentru doua retele fara o fi nevoie a comuta simurile intre ele. Este o functie ce ofera oportunitatea primirii sau initierii de apeluri telefonice pe oricare dintre cele doua cartele. Astfel telefoanele dual sim ce dispun de aceasta functie se situeaza in zona preferintelor celor mai multi dintre utilizatorii unor astfel de modele. Folosirea telefoanelor dual sim cu functie dual standby si functie WIFI pare sa castige teren comparativ cu acele telefoane dual sim traditionale. Asadar, functia WIFI, apta a genera un grad mai mare de mobilitate, poate contribui pozitiv la cresterea nivelului de satisfactia al utilizatorilor de telefoane mobile dual sim.


http://www.2u2me.ro/46-telefoane-mobile