Succesul ? o obisnuinta de viata

Detalii

CategoriiEconomie
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4547

Voteaza & Distribuie

Descriere

Poate cã panã acum ai crezut cã succesul este rezervat numai unor persoane cu calitãti deosebite. Cã nu este la indemana oricui. Si,mai ales, nu este la indemana ta.

Oare asa sã fie ? Ti se pare cã mãcelarul din colt, cãruia ii merge afacerea atat de bine, iti este superior cu ceva ? Ca pregãtire, aspect fizic sau capacitate de efort ? Ti se pare cã vecina ta de bloc, salariatã ca si tine, merita mai mult decat tine sã-si petreacã in insorita Grecie 10 zile de concediu cu familia ?

Iti dau o veste bunã. Si tu poti avea succesul pe care il vrei ! Si tu poti trãi viata la care visezi uneori !

Succesul este la indemana ta. Succesul este relativ usor de obtinut – dacã stii ce sã faci. Adevãrul este cã existã un mod anume in care gandesc si actioneazã oamenii de succes.

Dacã adopti si tu acest mod de a gandi si actiona, vei obtine exact aceleasi rezultate ca si ei. Dacã nu, vei continua sã obtii rezultatele mediocre si sã trãiesti viata searbãdã de panã acum.

Acest mod anume de a gandi si actiona pentru a avea succes poate fi invãtat. Il poti invãta si practica la fel cum ai invãtat sã inoti, sã mergi pe bicicletã sau sã conduci masina.

Existã o stiinta a succesului , o stiinta exactã precum matematica sau fizica. Existã anumite legi care determinã succesul si care , odatã invãtate si aplicate, te conduc spre succes cu precizie matematicã. Acest fapt a fost pus in evidentã prima datã, in urma unei cercetãri desfãsurate timp de 25 de ani, de cãtre Napoleon Hill. Celebra sa carte "De la idee la bani" (in traducere romaneascã) contine cele 17 principii ale succesului , descoperite de Napoleon Hill si a devenit biblia tuturor cãutãtorilor de succes. Intre timp au mai apãrut alte cateva mii de cãrti tratand acest subiect. In plus, in ultimii 20 de ani, au fost puse la punct metode extrem de puternice de eliminare a credintelor si emotiilor negative, principalul obstacol in atingerea succesului.

Asadar, cine vrea succes, are posibilitatea sã il obtinã. Cum ? In primul rand, dorind foarte mult sã-l aibã. Dorinta este motorul vehiculului ce ne duce spre succes. In al doilea rand, invãtand cum se obtine succesul. Citind cãrti motivationale, biografii ale oamenilor de succes, urmãrind la Tv si radio emisiuni cu si despre oameni de succes din Romania sau strãinãtate. Participand la cursuri despre stiinta succesului. Ascultand casete si CD-uri motivationale. Cautã si vei gãsi.

In al treilea rand – si cel mai important – aplicand ceea ce ai invãtat. Stiinta succesului are un laborator in care putem testa legile ei : propria noastrã viatã. Verificand modul aproape miraculos in care functioneazã legile succesului, vom cãpata tot mai multã incredere in noi insine si in ceea ce am invãtat. Ne vom propune si vom atinge obiective tot mai ambitioase.

Iar succesul va deveni o obisnuinta de viata.

Silviu Popa, PhD - Doctor in Stiinte

www.StiintaSuccesului.ro