Spargatorul de nuci in 3D

Spargatorul de nuci in 3D

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriChris Solimine, John Turturro, Nathan Lane
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1290

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: The Nutcracker in 3D
An: 2010
Durata: 110 minute
Regia: Andrey Konchalovskiy
Scris de: Andrey Konchalovskiy, Chris Solimine
Actori: Elle Fanning, Nathan Lane, John Turturro
Gen: Actiune, Familie, Fantezie

Fantasticul şi personajele fabuloase ale uneia dintre cele mai indragite poveşti din toate timpurile, Spărgătorul de nuci, este transpusa pentru prima oară în 3D de catre Andrei Konchalovsky.
 
The Nutcracker relateaza aventura lui Mary (Elle Fanning), o fetiţă de 9 ani care are o viata monotona în magnificul oraş Viena. Insa in ajunul sărbătorilor de iarnă lucrurile iau o alta infatisare odata cu sosirea unchiului său adorat, Albert (Nathan Lane), care îi daruieste un spărgător de nuci fermecat.
 
Spărgătorul de nuci prinde viaţă in noaptea de Crăciun, plimband-o pe fetiţă în taramul lui fermecat, unde dulciurile şi jucăriile au insusiri umane. Din nefericire bucuria lui Mary nu dureaza mult pentru ca ea descopera că regatul magic este în primejdie.

Legile tiranice impuse de Regele Şoarecilor (John Turturro) şi diabolica sa mamă (Frances de la Tour) ameninta regatul. Spărgătorul de nuci este furat de acestia, iar Mary şi noii săi aliaţi trebuie sa descifreze cat mai repede secretul Regelui Şoarecilor pentru a putea salva împărăţia fabuloasa.

Povestea in care imaginatia nu are granite ruleaza pe marile ecrane din 3 decembrie 2010, în format 3D, intr-o distributie de exceptie: Elle Fanning, Nathan Lane, John Turturro .