Soluții eficiente împotriva dăunătorilor!

Soluții eficiente împotriva dăunătorilor!

Detalii

CategoriiRegional
Tagurideratizare
Ultima actualizareLuni 13 decembrie 2021
Vizualizari74

Voteaza & Distribuie

Descriere

Există situații dificile cărora trebuie să le facem față cu succes! Astăzi avem posibilitatea de a contracta servicii utile de tot felul și de a cumpăra produse moderne și performante pentru tot felul de situații. Cunoaștem fiecare dintre noi faptul că prezența dăunătorilor reprezintă o problemă extrem de neplăcută și .... uneori periculoasă. Nu numai că pot transmite boli sau pot produce stricăciuni! Este vorba că faptul că, dăunătorii prezinta un pericol iminent și de aceea avem nevoie de ajutor pentru a-i îndepărta cât mai repede.

Impotrivadaunatorilor.ro este un magazin online foarte apreciat deja de multe persoane care au avut probleme cu diferite categorii de dăunători. Gama de produse împotriva dăunătorilor este atât de diversificată încât oferta magazinului merită analizată chiar în acest moment. Sunt produse la fel de utile și moderne ca cele folosite în străinătate. Rețineți faptul că nu contează categoria de dăunători care vă creează probleme! Aici veți găsi soluții pentru orice tip de categorie.

Aparate moderne împotriva șoarecilor

5 în 1 Pest Repeller aparat cu ultrasunete și unde electromagnetice împotriva rozătoarelor și insectelor târâtoare este cel mai vândut produs din această categorie. Este vorba despre un aparat de tip electromagnetic și cu ultrasunete care poate produce un tip extrem de special de unde de frecvență joasă. Acestea reușesc cu succes să stimuleze în mod eficient sistemul nervos și sistemul auditiv al dăunătorilor. Aceștia pot fi șoareci, gândaci, furnici, păianjeni, purici și țânțari. Este metoda prin care vor fi evacuați dăunătorii.

Nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește ultrasunetele emise de acest aparat. Ele nu vor interfera cu televizoarele, aparatele radio, alarmele, detectoarele de incendiu, stimulatoarele cardiace, aparatele auditive sau orice alte tipuri de echipamente electronice. Este vorba despre un aparat modern care nu dăunează nici măcar plantelor.

Acțiunea aparatului este eficientă pe o rază de 200 de metri pătrați. Este recomandat să optați pentru o frecvență variabilă pentru că dăunătorii să nu se poată adapta la undele emise de aparat. Producătorul recomandă ca acest aparat impotriva soarecilor numit si pest repeller să nu fie așezat pe suprafețe acoperite cu mochete sau în spatele draperiilor casei. Motivul principal este acela că aceste lucruri pot absorbi undele emise. De asemenea, nu se utilizează în aer liber și nu trebuie să vină în contact direct cu apa.

Celelalte informații importante le puteți descoperi în prezentarea de pe site-ul magazinului online sau le puteți obține telefonic de la unul din reprezentanții companiei. Prețul produsului este de 115 lei, TVA inclus. Din aceeași categorie de produse vă mai recomandăm oferta Pest Repeller 1+1 GRATUIT Pest Reject Pro anti rozătoare și insecte, la un preț de doar 149,99 de lei, TVA inclus. De asemenea, mai este disponibil în oferta acestui magazin important produsul Riddex Plus – cumpărați un aparat și primiți un aparat cadou, prețul fiind de 178 de lei. Puteți opta și pentru oferta Pest Reject - cumpără un aparat și primești 2.

Studiați cu atenție întreaga ofertă și alegeți cel mai potrivit remediu împotriva oricărui tip de dăunător de aici. Pentru comenzile mai mari de 300 de lei, serviciile de transport sunt complet GRATUITE.