Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurisisteme de supraveghere video
Ultima actualizareMiercuri 14 septembrie 2016
Vizualizari2344

Voteaza & Distribuie

Descriere

In urma mai multor discutii cu vecinii de pe scara, impreuna cu asociatia, am decis sa montam un sistem de supraveghere video atat la intrarea in scara, cat si la ferestrele blocului in drept cu parterul, dar si la intrarea in gradina. O propunere fiind montarea unui sistem de supraveghere video si in parcare.
Avand in vedere ca in ultima vreme atacurile hotilor de masini si de locuinte au crescut alarmant in zona, am decis ca o investitie intr-un astfel de sistem de supraveghere video este o investie necesara si utila, care isi va arata beneficiile in timp, fara doar si poate.
Cum in blocul meu din pacate, pentru mine, sunt putini tineri, cei de la asociatie m-au rugat pe mine, sa achizitionez un astfel de sistem de supraveghere video. Avand in vedere ca trebuie sa cotizez si eu cu bani, am acceptat sa caut chiar eu un astfel de sistem, in felul acesta macar stiu pentru ce dau banii, si ma asigur ca este un sistem de supraveghere video, performant, fiabil, si de lunga durata.
Stiam exact ce caut si unde trebuie sa caut. Am ales comenzi.ro pentru ca am siguranta ca acestia comercializeaza doar produse de calitate, ai garantia restituirii banilor in termen de 30 de zile, daca nu esti multumit de produs.Preturile sunt mici, si pe langa asta au mereu reduceri si promotii la zeci de produse, iar transportul este gratuit si livrarea rapida, comanda ajunge la tine in aproximativ 24-48 de ore. Am ales un sistem de supraveghere video format din camere video cu vedere IR tip dome. Datorita ledurilor IR acestea pot capta imagini si noaptea pe o distanta de 100M, datorita formatului tip dome, se pot roti 360 de grade, si mai mult decat atat sunt rezistente la apa si temperaturi scazute. Am vorbit cu asociatia, le-am spus ce am gasit, si cat ne costa, am primit banii, si am dat comanda. Sistemul de supraveghere video a ajuns in numai 24 de ore si totul este perfect functional. Mai urmeaza doar ca cineva sa se ocupe de montarea acestuia in locurile cheie, pentru ca acesta sa fie si eficient, si intr-adevar sa fie o investitie, care merita si isi arata utilitatea.
Acum pot spune ca sunt mult mai linistita, stiind ca nimeni nu imi vandalizeaza sau sparge masina in parcare. In ceea ce priveste furtul din apartament, ei bine nu imi fac griji, deoarece la etajul 7, cred ca doar niste alpinisti s-ar incumeta sa urce, dar nu cred ca merita efortul, cat timp mai exista alte 6 etaje mult mai accesibile, in special primul etaj si evident parterul.