Siemens lanseaza modelele - Gigaset A580 si A585

Detalii

CategoriiIT
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4393

Voteaza & Distribuie

Descriere

Siemens Home and Office Communication Devices (SHC) prezinta doua modele noi: Gigaset A580 si Gigaset A585 cu robot integrat. Aceste telefoane de clasa A reprezinta alegerea perfecta pentru utilizatorii economi care apreciaza calitatea, simplitatea utilizarii si design-ul atractiv. Avand o autonomie in convorbire de pana la 25 de ore si functiune handsfree cu o calitate excelenta a sunetului, aparatele ofera confort sporit la un pret avantajos.

Noile modele Gigaset pun functionalitatea si confortul la un loc intr-un pachet atractiv. Multumita autonomiei in convorbire de pana la 25 de ore si autonomiei in stand-by de pana la 210 ore, nu exista practic nici o limita in convorbirile cu familia sau prietenii. Gratie optiunii integrate de handsfree, noile modele Siemens ofera o mobilitate si o flexibilitate mai mare pentru utilizatori. Prin nuanta de negru perlat, receptoarele mobile degaja eleganta si stralucire.

Display-ul si tastatura iluminate asigura o manevrare usoara chiar si in conditii de intuneric. Multumita tehnologiei inovatoare ECO – DECT, modelele Gigaset A580 si A585 reduc consumul de energie cu pana la 60 de procente prin comparatie cu modelele Gigaset conventionale. In plus, puterea de transmisiune necesara este redusa substantial – pana aproape de 100% in modul de incarcare sau atunci cand aparatul este idle.

Robotul modelului Gigaset A585 poate inregistra pana la 25 de minute de mesaje. In plus, apelurile pierdute sunt afisate pe ecran. In momentul in care este activata optiunea CLIP, utilizatorii pot accesa o lista alcatuita din numele, numarul si ora pentru ultimele 25 de persoane contactate, acestia putand fi apelati direct. Agenda telefonica integrata poate salva pana la 150 de nume si numere. Daca identitatea celor care telefoneaza a fost deja salvata in agenda telefonica, numele lor este afisat atunci cand suna. Daca utilizatorii nu au timp pentru convorbiri indelungate, pot trimite deasemenea mesaje text SMS de pana la 160 de caractere.

Modelul Gigaset A580 va fi disponibil incepand cu luna septembrie la pretul de 39.99 euro. Modelul Gigaset A585 cu robot integrat va fi disponibil la pretul de 49.99 euro. Modelul Gigaset A585 IP, o varianta hibrid pentru telefonia prin Internet, va fi deasemenea disponibil in curand.

Gigaset A580 Gigaset A585 Gigaset A585 IP


Despre Siemens Home and Office Communication Devices

Siemens Home and Office Communication Devices GmbH & Co KG este in totalitate subsidiara Siemens AG. Compania, cu sediul central in München, Germania si se concentreaza pe design - ul, dezvoltarea, productia si distributia unei game de produse de o inalta calitate purtand insemnele marcii Siemens Gigaset. Aceasta gama include telefoane clasice fara fir sau fixe, sisteme de telefonie prin internet, routere, gateway-uri si solutii de software. Portofoliul include si sisteme WIMAX sau „set – top boxes". Compania opereaza in toata lumea, avand sediul principal de productie in Bocholt, Germania, acolo unde sunt fabricate si dezvoltate sub cele mai stricte standarde de calitate si mediu produsele Gigaset