Confortabil si simplu de manevrat: Gigaset E360

Detalii

CategoriiIT
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4093

Voteaza & Distribuie

Descriere

Confortabil si simplu de manevrat: Gigaset E360
Modelul cordless Gigaset E360 a fost conceput in special pentru a veni in intampinarea nevoilor persoanelor mai varstnice si a familiilor cu copii. E360 ofera functionalitati practice cum ar fi: usurinta in manevrare sau confortul datorat design-ului ergonomic. Telefoanele sunt dotate cu o tastatura generoasa iluminata si au un display lizibil, deasemenea patru taste de apelare rapida pentru salvarea numerelor cele mai importante.
Gigaset E360 a aparut ca rezultat al unor ample teste, focus grupuri si chestionare efectuate in randul persoanelor mai varstnice si familiilor. Aceasta cercetare a contribuit la crearea unui design ce combina atat eleganta cat si usurinta in manevrare – atat pentru persoanele tinere cat si pentru cele mai varstnice. Modelul Gigaset E360 a fost gandit in mod special pentru a spori calitatea interactiunii cu utilizatorul – multumita functionalitatilor numeroase, convorbirile telefonice sunt transformate intr-o activitate mult mai simpla si placuta.
Interfata grafica usor lizibila
Display-ul inteligent al modelului E360 se ajusteaza pur si simplu in functie de preferinta fiecarui utilizator in parte, astfel incat acesta nu va fi nevoit niciodata sa se chinuie pentru a vedea numarul pe care il apeleaza – dimensiunea caracterelor poate fi modificata pentru a corespunde nevoilor tuturor – mai varstnici sau mai tineri.
Usor de manevrat
Numerele folosite cel mai frecvent pot fi salvate si apelate apoi cu ajutorul celor 4 taste pentru apelare rapida. E360 este dotat si cu o agenda telefonica ce poate retine pana la 100 de contacte. Acest telefon are integrata deasemenea optiunea de SMS (acolo unde operatorul telefonic permite acest lucru).
User friendly
Modelul E360 este dotat cu o tastatura iluminata, iar dimensiunea tastelor este una generoasa, astfel incat telefonul poate fi manevrat cu usurinta. Ajustarea sunetului in timpul unei convorbiri poate fi realizata cu ajutorul tastei de volum localizata pe receptorul mobil. Aceasta functionalitate deasemenea permite utilizatorului sa porneasca sau sa inchida speaker-ul. Aceste functiuni sunt mai departe sustinute de calitatea audio superioara, o gama larga de ring – tone-uri si, cel mai important, compatibilitatea cu majoritatea tipurilor de aparate auditive. Daca utilizatorul doreste, poate conecta o casca standard de 2.5 mm la telefon. Gigaset E360 este disponibil si in varianta cu robot integrat cu denumirea E365.
Produsul este disponibil deja in magazinele Romtelecom.
Gigaset Communications Austria GmbH este marca inregistrata a Siemens AG. Compania, cu sediul central in München, Germania, distribuie produse de calitate superioara sub brandul Siemens Gigaset. Protofoliul include retele fixe de telefonie, sisteme Voice over IP, routere, gateway-uri, solutii software, dar si sisteme WIMAX si produse home media. In Europa, Gigaset Communications este lider de piata pentru telefoanele DECT. Cea mai mare parte a productiei este realizata in Bocholt, Germania; aici sunt realizate si dezvoltate produsele Gigaset indeplinind cele mai stricte standarde de mediu si calitate.