Un pret atragator pentru o performanta incredibila a sunetului: Gigaset C380

Un pret atragator pentru o performanta incredibila a sunetului: Gigaset C380

Detalii

CategoriiIT
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4337

Voteaza & Distribuie

Descriere

Gigaset Communications lanseaza in Romania modelul Gigaset C380, cu handsfree incorporat.

Noul telefon va satisface atat pretentiile utilizatorilor atenti la costuri, dar si celor mai exigenti. Gigaset C380 ofera o autonomie lunga in standby si in convorbire, functionalitate ECO DECT, calitate exceptionala a sunetului si optiunea foarte comoda – de handsfree. Deasemenea, telefonul poate fi utilizat si pentru a trimite mesaje text SMS (acolo unde reteaua de telefonie fixa permite acest serviciu).

Modelul propus de Siemens ofera optiuni extrem de utile cum ar fi: display-ul color, tastatura iluminata si posibilitatea de apelare printr-un sistem handsfree de top.

Design-ul cromatic atractiv – negru si argintiu – este echilibrat, iar telefonul este foarte usor de manevrat. Multumita tehnologiei inovatoare de management al energiei, bateriile standard pentru receptor permit utilizatorilor efectuarea de convorbiri de pana la 25 de ore si pot functiona pana la o durata de 210 ore fara reincarcare. Siemens s-a gandit si la utilizatorii cu multe contacte, astfel incat agenda telefonica ofera un spatiu de pana la 150 de inregistrari. Efectuarea apelurilor prin handsfree este foarte simpla: utilizatorul trebuie doar sa conecteze o casca standard la jack-ul de 2,5 mm al receptorului mobil. In cazul in care utilizatorul nu are timp pentru un apel telefonic, poate utiliza optiunea de mesaj text SMS de pana la 160 de caractere.

Multumita ultimei tehnologii ECO DECT, Gigaset C380 reduce consumul de energie cu pana la 60% in comparatie cu modelele clasice Gigaset. C380 reduce puterea de transmisiune necesara cu pana la 100% atunci cand receptorul mobil se reincarca sau este asezat in baza.

Gigaset C380 va fi disponibil incepand cu 1 decembrie pe rafturile Media Galaxy. Pretul propus de producator este de 49,95 euro (TVA inclus).

Gigaset Communications Austria GmbH este marca inregistrata a Siemens AG. Compania, cu sediul central in München, Germania, distribuie produse de calitate superioara sub brandul Siemens Gigaset. Protofoliul include retele fixe de telefonie, sisteme Voice over IP, routere, gateway-uri, solutii software, dar si sisteme WIMAX si produse home media. In Europa, Gigaset Communications este lider de piata pentru telefoanele DECT. Cea mai mare parte a productiei este realizata in Bocholt, Germania; aici sunt realizate si dezvoltate produsele Gigaset indeplinind cele mai stricte standarde de mediu si calitate.

Gigaset Communications Austria GmbH este o companie ARQUES Industries AG (www.arques.de).