Noile telefoane Siemens Gigaset S790 si S795

Detalii

CategoriiIT
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4079

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sunet de exceptie: Noile telefoane Siemens Gigaset S790 si S795 impresioneaza prin acustica buna si aplicatii multiple.

Mai mult confort si mai multe functii, precum si un sunet impresionant: Telefoanele Siemens Gigaset S790 si S795 (cu robot telefonic) aduc noi standarde pentru diferiti utilizatori. Noile telefoane Gigaset sunt usore si placute la atingere datorita formelor elegante si a tastaturii din metal. Un display color TFT de 1.8 inch si un meniu clar structurat ofera un acces rapid la toate functiile aparatului. Calitatea sunetului este pusa in evidenta E?i de functia de handsfree . Volumul poate fi ajustat in timpul convorbirii folosind o noua tasta aflata pe partea laterala a carcasei. Foarte practica pentru utlizatorii profesionisti, este agenda telefonica cuprinzatoare cu spatiu de memorie de pana la 500 de intrari si interfata mini-USB pentru o sincronizare rapida si usoara.

Oricine care are multe apeluri atat in interes de serviciu cat si in afara lui poate aprecia un telefon uE?or de utilizat si de incredere. De aceea, inginerii care au creat si dezvoltat noile Siemens Gigaset S790 si S795 au acordat o importanta deosebita calitatii si preciziei. Cu liniile lor armonioase si tastatura de metal, iluminata si de o calitate superioara, noile telefoane Gigaset se potrivesc perfect in orice ambianta. Meniul clar structurat, optimizat, este controlat de o tasta de navigatie cu 5 directii. Un display TFT, luminat perfect, cu 65 000 de culori, prezinta intregul meniu cu precizie – chiar si in conditii de iluminare scazuta. Display-ul arata numele persoanelor care te apeleaza intr-un font mare. Daca doriti, o poza a persoanei care va apeleaza poate fi de asemenea integrata cu ajutorul functiei CLIP.

Operatia de handsfree la nivel profesionist

Telefoanele Gigaset S790 si S795 impresioneaza prin calitatea sunetului exceptionala fie atunci cand este folosit receptorul, fie cand se foloseste handsfree-ul. Multumita nisei sigilate si optimizate si a difuzorului cu volum separat rezonatorul produce o voce naturala si un sunet clar. Apelurile sunt efectuate cu un volum bun, fara distorsiuni, zgomote sau ecouri. Foarte practic este volumul care poate fi modificat la nivelul dorit prin simpla atingere a unei taste separate plasata pe partea laterala a carcasei. Oricine doreste sa faca apeluri fara a-si folosi mainile, poate conecta un headset printr-un port standard (2,5mm).

Pentru afaceri

Ideal pentru a fi folosit la serviciu sau la biroul de acasa: agenda telefonica spatioasa a lui Gigaset S790/S795 poate sustine pana la 500 de intrari si poate stoca pana la trei numere pentru fiecare contact. Toate datele pot fi sincronizate cu Microsoft Outlook, iar pozele si muzica pot fi incarcate printr-un mini-USB sau prin software-ul Gigaset QuickSync. Pozele pot fi folosite ca si imagini CLIP pentru screensaver sau sub forma de slideshow. Functiile de calendar si alarma amintesc utilizatorilor de intalniri sau date importante. Telefonul Gigaset S795 are robot telefonic integrat care poate inregistra pana la 45 de minute de mesaje, precum si apelurile importante.

Silentios noaptea, datorita radiatiilor scazute

Modul nocturn asigura o noapte liniE?tita. Trece automat pe un ton de apel silentios pentru o perioada definita de timp. Blocarea selectiva a apelurilor permite utilizatorilor sa nu fie deranjati de apeluri anonime; apelurile de la numere blocate sau cele anonime nu mai sunt semnalate audio, ci doar sunt afisate pe display. Calitatiile ecologice ale telefonelor Gigaset S790/S795 sunt de asemenea impresionante. O rezerva care salveaza energia mentine costurile de electricitate scazute. In timpul apelurilor ECO Mode-ul integrat reduce transmiterea de curent cu pana la 80%. Dispozitivul nici macar nu emite radiatii de orice fel atunci cand este in standby, daca activati ECO Mode Plus.

Statia de baza a telefoanelor Gigaset S790/S795 poate fi extinsa cu pana la sase receptoare. Ambele telefoane vor fi disponibile incepand cu luna august in magazinele Romtelecom E?i MediaGalaxy

Siemens Gigaset S790 Siemens Gigaset S795

Gigaset Communications GmbH este cu siguranta lider pe piata europeana a telefoanelor DECT. Avand sediul central in Münich, compania dezvolta, fabrica si distribuie produse de inalta calitate sub marca Siemens Gigaset. Portofoliul sau include telefoane pentru retele fixe, dispozitive Voice over IP, solutii de software si produse home media. Principala locatie de productie se afla in Bocholt, Germania, unde produsele Gigaset sunt fabricate cu cea mai stringenta calitate si respectand standarde de mediu exigente. Gigaset Communications GmbH este o marca inregistrata Siemens.

Gigaset Communications GmbH este o companie ARQUES Industries AG (http://www.arques.de).