Seminar national de dans de tip cantonament - Street Dance Camp

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucuresti
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4384

Voteaza & Distribuie

Descriere

Seminar national de dans de tip cantonament, Street Dance Camp-ul se anunta a fi unul dintre cele mai explozive evenimente ale street dance-ului din Romania! Timp de 4 zile, 60 participanti vor invata mai multe stiluri de dans precum: popping, locking, dance hall, new style, street style si krumping. Pe langa orele de dans coregrafii vor aborda si teme precum psihologia dansatorului si pedagogia coregrafului.

Cei trei coregrafi, fiecare dintre ei un nume in lumea streetdance-ului - Levi (Trupa M&Q – Oradea, castigatoarea locului I la hip hop la Cupa Nymphea 2007), Paul (Trupa Trouble - Bucuresti), Mircea (StreetBeat Dance School – Bucuresti) promit coregrafii incendiare care sa ii tina in priza pe cei 60 de participanti.

Noul val de street danceri inspira intr-adevar industria muzicala din Romania, din ce in ce mai multi artisti apeland la dansatori din acest domeniu. Prin acest seminar national li se ofera dansatorilor posibilitatea de a-si dezvolta propriul stil si de a invata ABC-ul fiecarui gen de dans abordat.

StreetBeat Dance School este una dintre cele mai cunoscute scoli de street dance din Bucuresti. StreetBeat este singurul organizator de workshop-uri de street dance din Romania sustinute de coregrafi internationali profesionisti. Urmatorul eveniment de acest gen va avea loc la Bucuresti pe 20,21,22 octombrie cu Del Mak din Anglia.