Sala de conferinte in Timisoara

Detalii

CategoriiEconomie
Tagurisala conferinta, sala evenimente, Timisoara
Ultima actualizareSambata 9 decembrie 2017
Vizualizari1391

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sala de conferinte din Timisoara de la Restaurantul La Rousse, dispune de o capacitate de 170 de locuri, ideala pentru majoritatea evenimentelor de marime medie si mari solicitate de catre corporatii.

Avem acces wireless permanent cu un semnal puternic ce poate suporta conexiunea tuturor dispozitivelor aflate in incinta salii de conferinta astfel ca, daca este nevoie de conectarea la internet a participantilor pe anumite conturi sau sa vizualizeze pagini web, coneciunea la internet nu va reprezenta o problema in timpul conferintei. Sala de conferinte este dotata cu un proiector calitativ ce poate transmite de pe laptop prezentarile de care aveti nevoie pentru exemplificare. Este solutia excelenta mai ales atunci cand doriti sa realizati o conferinta interactiva cu publicul dvs.

Tinand cont ca totusi ne aflam intr-un restaurant cu specific romanesc se subantelege de la sine faptul ca va putem pregati diferite meniuri, gustari, bufete suedeze sau orice fel de mancare traditionala pe care o doriti. In functi de ceea ce dumneavoastra doriti sa urmariti prin conferinta ce va avea loc in sala de conferinte din Timisoara, dar si in functie de programul pe care il urmariti, in pauzele programate de catre dvs va putem pregati, cafea, capuccino sau alte bauturi pentru invitati.

Cum La Rousse este alcatuit dintr-un complex respectiv un restaurant si o pizzerie(ce se afla la aproximativ 500 de metri de locatia salii de conferinta), va putem pregati si o gustare calda ce poate fi pregatita la Pizzeria La Rousse unde avem peste 20 de preparate diferite pentru pizza.

Insa atunci cand veti incepe sa organizati conferinta si sa cautati Sali pentru conferinte, va veti da seama ca vor exista mai multe aspecte, in concordanta cu ceea ce urmariti prin acest eveniment, vor fi multe detalii pe care s-ar putea sa nu le luati in calcul in acest moment. Pentru aceasta, avem o echipa profesionista ce va poate ajuta in mod gratuit daca va hotarati sa realizati conferinta in sala noastra de conferinte, echipa La Rousse ce a organizat pana acum zeci de conferinte cu diferite ocazii.

O discutie cu colegii nostri preliminara (in care puteti afla daca sala de conferinte este libera in perioada respectiva, daca specificul dvs se pliaza pe ceea ce va putem noi oferi) o puteti face la numerele de telefon 0744777384 sau la numarul 0757575892.