Remedii naturiste fără reacții adverse!

Detalii

CategoriiSanatate
Taguriremedii naturate, remedii naturiste
Ultima actualizareMiercuri 1 septembrie 2021
Vizualizari482

Voteaza & Distribuie

Descriere

Remediile naturiste reprezintă alternative foarte bune la tratamentele clasice medicale! Se pot procura foarte ușor, nu este nevoie de prescripție medicală (însă este nevoie de sfatul medicului curant!), nu generează reacții adverse, sunt produse 100% naturiste (trebuie să vă obișnuiți să întrebați acest lucru întotdeauna când cumpărați suplimente naturale!) și nu costă foarte mult.

Acestea sunt cele mai importante avantaje pe care le prezintă remediile naturiste în momentul de față. La noi în țară, foarte multe companii au decis să investească în această industrie importantă în ultimii 10 ani. Este foarte adevărat că nu toate farmaciile naturiste și nici toate magazinele online de profil nu comercializează întotdeauna produse 100% sigure și naturale.

Însă, acest lucru îl puteți afla dacă întrebați întotdeauna despre calitatea produselor!

Suferiți de boli osoase sau de boli ale articulațiilor sau de alte boli inflamatorii?

Rețineți faptul că, Lyprinol este unul din cele mai populare suplimente naturale cu un bun efect analgezic și antiinflamator , efecte dovedite de nenumărate studii clinice. Acest supliment este extras din Scoica cu cochilie verde Perna canaliculus, extract uleios stabilizat, utilizat cu rezultate revoluționare sub denumirea științifica de ,,Complex lipidic marin PCSO-524.

În fiecare capsulă există o combinație de lipide asociate cu acizii grași Omega 3, care sunt foarte importanți pentru starea noastră de sănătate. Datorită puternicilor efecte antiinflamatorii și analgezice, extrasul uleios obținut din scoica cu cochilie verde Lyprinol este recomandat cu succes în foarte multe boli de natură inflamatorie.

Este foarte util pentru menținerea sistemului osteoarticular, contribuie cu succes la eliberarea căilor respiratorii, indicat pentru pacienții astmatici, de asemenea. Deoarece conține acizi grași Omega 3, Lyprinol este esențial pentru sănătatea tuturor organelor. Rețineți următorul lucru important: o singură capsulă echivalează cu o cutie de ulei normal de pește! Produsul este disponibil în acest moment pe site-ul sanavita.ro.

Care sunt afecțiunile pentru care este recomandat?

Poate fi folosit de persoanele care suferă de afecțiuni respiratorii precum astm bronșic, tuberculoză, emfizem pulmonar, traheobronșite, silicoză sau fibroză chistică. Este recomandat persoanelor care suferă de afecțiuni gastrointestinale de tipul colitelor, inflamațiilor hemoroidale, boala Chron sau colon iritabil.

Este recomandat și persoanelor care suferă de afecțiuni neurologice importante precum stări de nervozitate, anxietate, stres, boala Parkinson, Alzheimer, demență, sindrom ADHD sau chiar și scleroză în plăci. Inclusiv pacienții cu boli coronariene, infarct miocardic, ateroscleroză, hipertensiune arterială, fragilitate capilară, tromboflebită sau varice pot să îl consume, fără probleme. De asemenea, poate fi consumat și de către persoanele diagnosticate cu boli autoimune, alergii, cancer, lupus eritematos, ciroza, rahitism și anemii, fibrom uterin, complicații postoperatorii, etc.

Studii clinice medicale importante au demonstrat că acest remediu naturist este de sute de ori mai eficient decât uleiurile normale de pește sau decât extrasele din semințe de in. Spre exemplu, efectul său este de 200 de ori mai mare decât uleiul din semințe de in, de 175 de ori mai puternic decât uleiul de somon, de 100 de ori mai puternic decât uleiul de pește.

Dacă vă aflați în una din situațiile prezentate aici, este recomandat să programați o întâlnire cu medicul dumneavoastră curant sau cu un medic specializat în medicină naturistă! Acesta va decide care va fi doza și cu ce alte medicamente mai poate fi asociat. Este un lucru important mai ales pentru persoanele care au deja început un tratament medicamentos clasic. Efectele ambelor preparate se pot suprapune!