Remedii naturale pentru a trata durerile de gat

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1280

Voteaza & Distribuie

Descriere

Oricare ar fi cauza durerii in gat, ele pot face viata foarte neplacuta, mai ales daca aveti nevoie pentru a vorbi mult sau durerea devine cronica.




remedii Remedii naturale pentru dureri de gat


Cele mai frecvente cauze ale durerilor in gat sunt alergii, infectii bacteriene si virale, aerul rece, praful, umiditatea scazuta intr-o camera inchis si fumul de la o soba sau semineu. In mod normal, durerile in gat virale se dezvolta lent, pe parcursul mai multor zile, durerea este relativ slaba.


La infectiile bacteriene, durerile in gat sunt mai puternice, apar dificultati de inghitire si febra. Din fericire, aceasta boala raspunde foarte bine la tratamentul cu remedii naturale. Ei vor atenua nu numai durerea si disconfortul, dar va reduce, de asemenea, inflamatia in gat.


Aici sunt cinci remedii naturale care pot ajuta la ameliorarea durerii in gat:


Zinc

Luati 1 comprimat de pastile de zinc care contin 13 de miligrame de ingrediente la fiecare 2 ore, pana cand simptomele de durere in gat trece. Acest tratament nu trebuie sa dureze mai mult de o saptamana. Un studiu al consumului de zinc accelereaza procesul de vindecare. Prea mult zinc, cu toate acestea, mai mult de 50 mg pe zi, poate compromite functionarea imunitatii, deci trebuie sa fie administrat pentru o perioada lunga de timp.


Vitamina C

Lauti 1.000 mg de vitamina C de 3 ori pe zi. Indiferent ce este de vina pentru aparitia inflamatiei, aceasta vitamina va ajuta la tratamentul acesteia prin stimularea sistemului imunitar si lupta impotriva infectiilor. Daca aveti diaree, se reduce doza de vitamine.


Echinacea

Luati capsule de 200 mg echinacea, de 4 ori pe zi. Aceasta planta are proprietati antibacteriene si antivirale, astfel incat va puteti baza pe ea pentru a accelera procesul de vindecare. Puteti sa-l luati si tinctura.


Usturoi

Usturoiul este un mare plus la dieta dvs, deoarece are activitate antiseptica si antibacteriana foarte puternica. Luati 400-600 miligrame de usturoi sub forma de capsule de 4 ori pe zi, sau mancati la masa usturoi crud alimentar.


Miere de albine

Mierea a fost mult timp folosita ca un remediu pentru durerile de gat. Ea are proprietati antibacteriene care ajuta la vindecarea mai rapida a tesutului mucoasei. Mai mult decat atat, reduce umflarea si disconfortul in tesuturile afectate. Adaugati cateva linguri de miere intr-un pahar de apa calda sau ceai de plante. Incercati o combinatie de suc de o jumatate de lamaie, miere si apa calda, scrie site-ul http://bewoman.ro/