Provident Financial Romania: Imprumuturi rapide, conditii minime

Detalii

CategoriiEconomie
Taguriimprumut financiar
Ultima actualizareVineri 6 noiembrie 2020
Vizualizari658

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cand ai nevoie de o suma de bani pentru a-ti completa bugetul astfel incat sa-ti duci planurile la bun sfarsit sau pur si simplu pentru a acoperi anumite cheltuieli neprevazute, te gandesti cum poti sa obtii imprumutul respectiv intr-un mod cat mai eficient. In acest caz, eficienta se traduce, in primul rand, prin rapiditate. Cu siguranta iti doresti sa-ti rezolvi problemele sau sa-ti pui ideile in aplicare intr-un timp cat mai scurt. Cu cat amani lucrurile, cu atat mai mult acestea se pot complica. Insaun imprumut la momentul potrivit chiar te poate ajuta.

In al doilea rand, eficienta presupune sa poti obtine suma de bani necesara cat mai usor, evitand formalitatile care dureaza prea mult, conditiile de creditare foarte complexe sau pe care nu le poti indeplini. Veniturile insuficiente ori faptul ca trebuie sa prezinti anumite garantii de care nu dispui reprezinta cele mai comune motive pentru care ai putea fi refuzat de entitatile bancare.

Drept urmare, IFN-urile existente pe piata la ora actuala au corelat ideea de imprumuturi rapide cu conditiile minime, usor de indeplinit, pentru obtinerea unui credit de nevoi personale. Acesta este si cazul companiei Provident Financial Romania, una dintre cele mai populare institutii financiare nebancare de la noi din tara.

Aceasta companie cu traditie, fondata in Romania in anul 2006, ofera imprumuturi rapide cu sume cuprinse intre 500 si 20.000 de lei, pe termen scurt sau mediu. Provident se adreseaza cu precadere persoanelor cu venituri mici si medii, cat si celor care doresc obtinerea unui credit din confortul propriei locuinte.

Spre exemplu, in cazul unui imprumut Standard pe o durata de 48-134 de saptamani, ai rate fixe saptamanale incepand de la 35,05 lei, valoare care include comisionul unic aferent serviciului de gestionare a creditului la domiciliu. Daca alegi acest serviciu optional si auxiliar specific imprumuturilor rapide Provident, lansat in premiera in Romania de catre aceasta IFN, ai banii acasa in maximum 48 de ore.

Astfel, beneficiind la maximum de avantajele Provident, vei simplifica foarte mult inclusiv procedura de acordare a creditului IFN. Nu vei mai avea nevoie de un cont bancar, iar un reprezentant al institutiei se va deplasa la tine acasa atat pentru incheierea contractului si inmanarea banilor, cat si pentru incasarea periodica a ratelor.

In contextul COVID-19, vizitele reprezentantilor Provident care se ocupa de gestionarea imprumuturilor rapide sunt efectuate in conformitate cu masurile sanitare si de protectie impotriva raspandirii noului coronavirus.

In ceea ce priveste conditiile minime necesare pentru imprumuturi rapide Provident, acestea constau in:

  • Actul de identitate

Trebuie sa ateste faptul ca ai minimum 18 ani si ca esti cetatean roman. Totodata, este necesar ca adresa de domiciliu sau resedinta din buletin sa figureze pe teritoriul Romaniei.

  • Dovada venitului fix lunar

Pentru imprumutul Standard, venitul tau trebuie sa fie de minimum 300 de lei/luna. Pentru a dovedi acest lucru, e suficient sa prezinti adeverinta de salariu sau talonul de pensie. Alternativ, la cererea ta, Provident poate obtine un raport privind veniturile tale, in urma interogarii in baza de date ANAF.

  • Un numar de telefon valabil

Necesar in relatia cu Provident, privind acordarea si gestionarea imprumutului.

Daca ai nevoie sa-ti duci planurile la bun sfarsit, impreuna cu Provident rezolvi mai usor. Suna la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75 sau aplica online, pe site-ul companiei, completand formularul pentru imprumuturi rapide, iar un reprezentant al companiei te va suna in cel mai scurt timp posibil.