Helinick.ro - Sistem pontaj electronic – O investitie utila pentru toate societatile comerciale moderne

Detalii

CategoriiStiinta
TaguriBucuresti, sisteme de securitate
Ultima actualizareLuni 27 martie 2017
Vizualizari1094

Voteaza & Distribuie

Descriere

In contextul unei piete de munca tot mai dinamice, sisteme de pontaj reprezinta un subiect de mare interes pentru orice firma sau companie ce isi doreste un instrument obiectiv de calcul al timpului de lucru al angajatilor. Helinick vine in ajutorul acestora cu un sistem pontaj electronic deosebit de performant, care ajuta la planificarea cheltuielilor salariale, controlul tuturor costurilor si motivarea personalului. In plus, specialistii de aici va ofera nu doar instalarea echipamentelor necesare, cat si asistenta tehnica si servicii de intretinere a sistemului de pontaj si control acces.

Ce este un sistem pontaj electronic si ce beneficii aduce firmei dumneavoastra?

In esenta, un sistem de pontaj electronic are la baza o tehnologie complexa ce calculeaza timpul petrecut de angajati la locul de munca si poate fi conectat la sistemul de control al accesului prin intermediul unei baze de date realizate special de catre specialistii Helinick. Implementat intr-o societate comerciala mica sau mare, acest sistem aduce numeroase beneficii, atat in ceea ce priveste angajatorul, cat si angajatul. Asadar, o astfel de investitie va poate ajuta sa optimizati costurile generale si in special cele salariale si sa centralizati mai usor informatiile ce au ca obiect principal performanta personalului angajat.

Din ce este alcatuit un sistem pontaj electronic?

Sistemul de pontaj este o parte integranta a sistemului de acces control, care are la baza mai multe componente:

  • Centrala de comanda a punctului de acces;
  • Bariere, porti automate sau turnicheti;
  • Diverse tipuri de cititoare, butoane cerere de iesire, carduri de proximitate, dispozitive de blocare si deblocare a cailor de acces;
  • Camere video si alte dispozitive de inregistrare a activitatii fiecarui angajat in parte.

Sistem pontaj electronic – Avantaje semnificative pentru orice angajator

Care sunt cele mai importante avantaje ale acestui sistem pontaj electronic? Exista cateva motive pentru care orice angajator poate apela cu toata increderea la Helinick, in vederea instalarii unui astfel de sistem. Beneficiile oferite sunt:

  • Evidenta zilnica a perioadei lucrate pentru fiecare angajat;
  • Analize si grafice lunare sau chiar zilnice pe departamente sau angajati;
  • Restrictionarea persoanelor straine si intarirea masurilor de securitate;
  • Acces limitat in functie de pozitia detinuta de fiecare angajat;
  • Eliminarea riscului de a inregistra erori de gestionare a activitatii personalului;
  • Evitarea situatiilor precum absente nemotivate sau intarzieri repetate.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre avantajele aduse de catre un astfel de sistem de pontaj electronic societatilor interesate de modernizarea evidentei timpului de lucru al angajatilor.

Siguranta sporita si control deplin asupra activitatii angajatilor – Sistem pontaj electronic Helinick!

Un sistem pontaj electronic este menit sa creasca eficienta activitatii administrative, precum si nivelul de securitate din cadrul societatii dvs. Supravegherea atenta a personalului contribuie la mai multa disciplina, dar mai ales la o productivitate sporita. Asadar, personalul da dovada de un angajament crescut fata de companie, lucru ce poate fi observat in profitul anual.

Helinick are o experienta bogata in crearea de sisteme de pontaj electronice si va asteapta cu mai multe detalii pe www.helinick.ro
Pentru informatii suplimentare, utilizati datele de contact:
Tel:+40214044444
Tel:+40214044400