Parchetul alb va face viața dumneavoastră mai liniștită

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriparchet
Ultima actualizareJoi 22 iunie 2023
Vizualizari175

Voteaza & Distribuie

Descriere

Parchetul alb pentru orice interior


Albul este o culoare versatilă și neutră, motiv pentru care este folosită cu succes în aproape orice situație de design. Parchetul alb este ideal pentru un design minimalist care subliniază caracterul său ascetic, dar în același timp trendy și elegant - aici vor arăta deosebit de bine plăcile albe, care se vor potrivi perfect cu acest concept de design datorită culorilor lor uniforme. În amenajările de inspirație scandinavă, ei sunt perfecte, respirând răcoare, deși plăcute ochiului, și accentuând spațiul organizat și produsele acoperite cu uleiuri naturale.

Scândurile albite se potrivesc foarte bine cu interioarele în care este apreciat lemnul alb și omniprezent. Parchetul din scândură albă poate fi o soluție foarte bună pentru spațiile dominate de stilul industrial, adăugând accente de design și creând un ansamblu omogen cu mobilier din beton, cărămidă sau metal. Plinta parchet alba va scoate în evidență natura ascetică a unui interior într-un mod unic și original. Parchetul alb poate fi folosit, de asemenea, acolo unde domnește o atmosferă idilică, familială, sau în interioare bazate pe tradițiile rustice, rurale și toate variantele lor.

În astfel de situații de amenajare, merită să alegeți plăci acoperite cu uleiuri naturale, care vor adăuga amenajării confort, căldură climatică și un farmec surprinzător, formând în același timp un întreg cu lemnul sub toate formele posibile, cu mobilierul îmbătrânit sau cu decorațiuni adecvate vârstei. Totuși, scânduri albe sunt perfecte și în încăperi cu o idee de eleganță. Aspectul nobil al lemnului de stejar - culorile sale unice și designul frumos - va adăuga o expresie sofisticată și foarte elegantă acestor spații.

Pentru ce camere poate fi folosit parchetul alb


Parchet alb în bucătărie - tehnologia modernă vizează utilizarea pardoselilor din parchet laminat în bucătării și zone de luat masa, fără riscul de a le deteriora. Parchetul laminat alb face ca bucătăria să arate elegantă, spațioasă și luminoasă. Parchet alb în camera de zi - în această cameră se adaugă spațiu, armonie și prospețime.

Sunt potrivite atât suprafețele strălucitoare, cât și cele mai lucioase. De asemenea, laminatul poate fi combinat cu un covor pentru un plus de confort. Parchet alb în dormitor - potrivit pentru stilurile de dormitor provensal, modern, scandinav și minimalist. Parchet alb în camera copiilor - această pardoseală în camera copiilor este fundalul perfect pentru accente luminoase și pline de viață. Se potrivește bine cu un covor moale în culori calde.

Parchetul alb este o alegere atemporală și elegantă, care adaugă o notă de rafinament oricărui spațiu. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de pardoseală care emană eleganță atemporală și creează o atmosferă senină și primitoare, parchetul alb este o alegere perfectă care nu se va demoda niciodată.