OZANALATEX benzi transportoare din cauciuc de calitate

OZANALATEX benzi transportoare din cauciuc de calitate

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriRomania
Ultima actualizareVineri 8 martie 2019
Vizualizari570

Voteaza & Distribuie

Descriere

Un concept simplu, cum ar fi benzile transportoare, au făcut multe industrii ale lumii dependente de ele. Benzile transportoare sunt pur și simplu structuri de transmisie plane, dotate cu roți pe ambele capete. Acestea există de mai bine de o sută de ani, începând cu industria minieră.

Dacă se dorește creșterea eficienței producției, benzile transportoare sunt de cele mai multe ori o soluție foarte inteligentă. Ele pot transporta produse și materiale de orice fel dintr-un loc în altul, automatizând astfel un proces manual. Aceste benzi pot fi proiectate și construite pentru a trata o mare varietate de produse.

Utilizarea acestor produse poate economisi mult costurile forței de muncă. Lucrătorii sunt capabili să facă mai multe sarcini tehnice, decât să transfere bunuri de la un loc la altul. Benzile transportoare permit unei fabrici de producție să devină mult mai eficientă.

Un producător important de benzi transportoare din cauciuc de calitate de pe raza Moldovei este compania Ozanalatex din județul Neamț.
Tipurile de benzi produse de către Ozanalatex sunt benzi din cauciuc de uz general cu inserție textilă, benzi transportoare cu racleți și velcantă, transportoare cu bandă, benzi transportoare speciale, benzi pentru elevator, benzi cu racleți în V, benzi cu racleți în Y.

Dimensiunile generale ale acestor produse sunt:
- Benzi transportoare cu lățimea de 300, 400, 500, 550 până la maxim 1400 mm.
- Benzi transportoare cu grosimea de 4mm, 5mm, 6mm, până la maxim 18mm.
- Benzi transportoare cu 2, 3, 4, 5, 6 inserții.
- Benzi transportoare cu tipul inserțiilor: Ep100, Ep125, Ep160, Ep200, Ep250, Ep315.

Benzile transportoare sunt utilizate în următoarele domenii: balastiere, pentru descărcarea și încărcarea agregatelor, cerealelor, cărbunelui în vagoane, auto, porturi, pentru transportul cerealelor în silozuri, în zootehnie pentru alimentarea cu furaje și scoaterea gunoiului. De asemenea, sistemele de transport produse sunt utilizare în toate domeniile industriei: auto, chimică, a cimentului, a cărbunelui, în cea alimentară, în agricultură, în zootehnie și în cea a prelucrării lemnului.

Compania Ozanalatex nu produce doar benzi transportoare ci și covoare din cauciuc. Acestea se produc într-o gamă variată de dimensiuni, grosimi și culori împărțindu-se în mai multe categorii: covoare din cauciuc de uz general, covoare din cauciuc antiderapante, covoare din cauciuc electroizolante, covoare din cauciuc rezistente la produse petroliere.

Principalii clienți ai companiei sunt companii de renume precum: Napolact, Hidroelectrica, Energoconstructia, Cominco Oltenia, Corporation Construct, Friesland, Concivia.

Află mai multe detalii despre benzile transportoare și despre produsele Ozanalatex pe pagina web www.ozanalatex.ro/Benzi-transportoare.html sau la numărul de telefon 0744 704 271.