Opriti Gripa Porcina

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriMedicina
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2768

Voteaza & Distribuie

Descriere

Stop "Gripei porcine", ultima arma de control si manipulare in masa.
Stirile depre acest virus A (H1N1) s-au propagat cu o viteza cu mult mai mare decat insasi virusul in sine creand o panica generala. Avem totusi puterea de a face ceva si de a spune STOP gripei porcine, manipularii in masa si gasirea unei solutii pentru aceasta criza care nu face altceva decat sa tina lumea intr-o panica absurda.
Cu totii putem face ceva dar trebuie sa facem ACUM!
Credeti ca un singur om ar putea schimba ceva ? Raspunsul este NU, este nevoie de mult mai mult pentru a opri acest virus si pentru a putea sa evadam din aceasta inchisoare pe care sistemul a construit-o printr-o panica generala si pe care noi am promovat-o mai departe fara a incerca sa gasim solutii.
Daca din momentul in care te-ai infectat cu virusul gripei porcine (A H1N1) pana in momentul in care acesta se manifesta dureaza intre 24-48 ore iar in cel mai rau caz 7-8 zile, cea mai buna solutie ar fi o carantina nationala pe o perioda de 2 saptamani pentru a se descoperi toate cazurile.
De ce sa stam in teroare si nehotarare pe o perioada nedeterminata cand poate depinde de noi sa punem capat acestei piesei de teatru denumita GRIPA PORCINA.
AZONE 24 si-a propus sa faca ceva in aceasta directie si va cere sprijinul!
Dorim sa ducem o campanie de informare in masa pentru ca la o data fixa sa putem intra cu totii in carantina, iar dupa 2 saptamani in care se vor manisfesta si se vor descoperi toate cazurile de gripa porcina sa putem iesi din nou pe strada fara frica de a ne imbolnavi.
Avem posibiliatea de a opri acest virus la nivel national si international dar pentru asta este nevoie de ajutorul fiecaruia dintre noi.
Ne dorim ca in noul an care vine, 2010, sa ne putem imbratisa rudele si cunoscutii fara teama si sa ne putem bucura din nou pentru lucruri care par demult uitate.
Aceasta campanie pe care o sustinem ar trebui sa inceapa cat mai repede dar pentru asta e nevoie se fim uniti si sa informam pe altii la randul nostru.
Data de incepere a campaniei propusa si sustinuta de AZONE24, "Carantina Nationala" se va desfasura intre 15-30 noiembrie 2009.
In ce consta aceasta campanie, recomadari:
- Spalati-va pe miini cu apa si sapun (preferabil) inspecial inainte de mancare sau prepararea hranei. E obligatorie clatirea cu apa curgatoare curata sau folositi solutii pentru miini pe baza de alcool.
- Evitati sa veniti in contact cu suprafetele atinse de alte persoane (minerele usilor, balustrade etc.); evitati pe cat posibil aglomeratiile;
- O alta metoda de protectie o constituie folosirea mastilor chirurgicale, pe care le gasiti in oricare dintre farmaciile din oras. Folositi mastile in locuri publice si mai ales in mijloacele de transport in comun. Acesta este cel mai bun mijloc de a va feri de gripa, pentru ca masca actioneaza ca o bariera in calea virusului.
- Evitati contactul apropiat cu persoane care prezinta semne clinice evidente de afectiuni acute respiratorii (febra, tuse, stranut, ochii congestionati etc.).
- Adoptati o dieta echilibrata, propriul sistem imunitar al organismului ofera cea mai buna protectie fata de boala.
Este important sa ne protejam pe noi insine , dar si pe cei din jurul nostru.
Ne ramane la dispozitie doar o saptamana de zile pentru a informa toata populatia , de aceea avem nevoie de ajutorul vostru si cat mai multe resurse. Pentru aceasta am deschis si un sistem de donatii online pentru a sustine aceasta campanie.
In ce consta acest sistem!?
Nu trebuie sa platiti nimic din propriul buzunar. In momentul in care veti downloada articolul "OPRITI GRIPA PORCINA, CARANTINA NATIONALA"- campanie propusa si sustinuta de AZONE 24, pentru a putea la randul vostru sa informati pe cat mai multi posibil cu ajutorul acestuia, site-ul unde este uploudat acest articol va plati 1 dolar pt 1000 download-uri.

Nu e mult dar e tot ce avem!

Sustineti campania ,

"OPRITI GRIPA PORCINA, CARANTINA NATIONALA".