OFICIAL: Citroen a prezentat noul C4!

OFICIAL: Citroen a prezentat noul C4!

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriCitroën
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2295

Voteaza & Distribuie

Descriere

Citroen a prezentat astazi primele imagini oficiale cu noua generatie a modelului C4. Dupa noul Citroen C5 lansat in 2008 si noul Citroen C3 lansat in 2009, noul Citroen C4 demonstreaza inca o data calitatile marcii in termeni de inovatie si tehnologii folosite in scopul reinnoirii gamei principale.Produs in Franta, pe platforma industriala de la Mulhouse, noul Citroen C4 va consolida gama principala a marcii pana la finalul acestui an. Pentru a asigura o fiabilitate maxima, vehiculul va parcurge mai mult de 2 milioane de kilometri pana la comercializare.


noul-citroen-c4


Exterior si interior


Noul Citroen C4 masoara in lungime 4.33 metri, are o inaltime de 1,49 m si o latime de 1,79 m. Astfel, putem spune ca noua generatie a modelului francez are dimensiuni mai generoase, lucru care se poate traduce ca un spatiu suplimentar pentru pasageri. Noua generatie cunoaste o cizelare a designului. Suprafetele sculptate, grila din fata pregatita sa devoreze asfaltul si spoilerul negru din spate, sunt dovada cautarii aerodinamismului perfect. In cele din urma, detaliile cromate, designul cizelat al proiectoarelor si forma jantelor diamantate din aliaj ii definesc complet silueta stilata.


Aceasta calitate se resimte si la volan prin finisajele de lux ale plansei de bord si prin confortul acustic similar celui oferit de modelul Citroen C5, insa si prin usurinta manipularii. Relaxant, noul Citroen C4 transmite imediat incredere soferului si pasagerilor. Un condus precis, garantat pentru un sentiment de siguranta in toate imprejurarile. Comportamentul rutier echilibrat este sporit prin tehnologii care ofera asistenta la condus, cum ar fi franarea de urgenta si ESP-ul.

Tehnologiile noului Citroen C4Noul Citroen C4 este un concentrat de tehnologii inovatoare. Astfel, dincolo de tehnologiile cunoscute si acceptate, cum ar fi cutia de viteze manuala pilotata, asistenta la demararea in panta, frana electrica de stationare, AFIL (alerta de incalcare involuntara a liniei continue), proiectoarele directionale cu Xenon sau masurarea locului de parcare, noul Citroen C4 dispune de echipamente noi, rar intalnite pe acest segment. Vorbim despre un sistem de monitorizare a unghiului mort, sistem cruise control programabil, proiectoare de ceata fata cu luminare statica a intersectiei, noul sistem audio cu distribuitor al sunetului in spatiu.


Creative Technologie la Citroen se reflecta si in serviciile inovatoare precum Citroen eTouch. Astfel, o intreaga gama de servicii poate fi regasita la bordul vehiculului precum apelul de urgenta si asistenta in diferite tari, doua servicii gratuite disponibile 24h/ 24, 7 zile/7, datorira unui card SIM integrat care garanteaza o localizare precisa si o interventie rapida in cazul unui accident. Inca doua servicii sunt de asemenea incluse : un carnet de intretinere virtual si un serviciu Eco Driving accesibil pe internet.

Motoare Citroen C4Gama de motoare va fi asigurata de aceleasi propulsoare ca si pana acum, insa Citroen pluseaza in sectorul eco cu motorizarile hibride e-HDi. Trenul de rulare hibrid este compus dintr-un motor electric si unul diesel de 1.6 litri. Citroen anunta ca emisiile de CO2 se vor limita la 109 g/km pentru C4. Noul Citroen C4 va fi prezentat publicului la Salonul Auto de la Paris.