Nasul III

Nasul III

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriFrancis Ford Coppola, Mario Puzo
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1046

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: The Godfather: Part III
An: 1990
Durata: 162 minute
Regia: Francis Ford Coppola
Scris de: Mario Puzo, Francis Ford Coppola
Actori: Al Pacino, Diane Keaton, Andy Garcia
Gen: Crima, Drama, Mister

Aceasta ultima parte a seriei Nasul completeaza povestea lui Michael Corleone (Al Pacino), acum in varsta de 60 de ani, incercand sa-si aduca in legalitate afacerile de familie si sa predea stafeta mai departe. Este macinat de remuscari pentru faptul ca a ordonat omorarea  fratelui sau, Fredo dar si din cauza goanei dupa putere din tinerete. A lasat afacerile familiei pe mana lui Joey Zasa (Joe Mantegna), retragandu-se din lumea mafiota.

A divortat de sotia lui, Kay (Diane Keaton) inca din anul 1959, lasandu-i custodia copiilor lor, Anthony si Mary. Intors la New York, se foloseste de puterea extraordinara si de influenta pe care le are pentru a-si spala imaginea, facand numeroase acte de caritate, inclusiv punand bazele unei fundatii de acest tip pe care o numeste Vito Andolini.

In incercarea de a crea legaturi cu Vaticanul, Michael trebuie sa infrunte planurile criminale ale altor mafioti dar si sa ia atitudine impotriva povestii de dragoste dintre Mary si protejatul lui, Vincent (Andy Garcia).